PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Άρης ανώτερος από τον Ατρόμητο πήρε νίκη με 3-0


Χωρίς να αισθανθεί τον αντίπαλο, ο Άρης κέρδισε εύκολα 3-0 τον ακίνδυνο Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ατρόμητος αν και είχε διάθεση δεν ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του, με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την 11άδα που παράταξε ο Σάββας Παντελίδης στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στην Λάρισα.

Θεοδωράκης, Γούτας Τομάσεβιτς, Νάτσος, Νταβιώτης, Εντομβογί, Αγκάγιεφ, οι καινούργιοι στην 11άδα των Περιστεριωτών, οι οποίοι δεν έχουν νίκη τον Φεβρουάριο και μόλις μια στα τελευταία οκτώ. Ένας βαθμός με ΑΕΛ, η συγκομιδή της ομάδας των Δυτικών προαστίων και ήττες από Παναθηναϊκό και Απόλλωνα.

Ο Ατρόμητος δεν μπήκε καθόλου μέσα στο παιχνίδι και έτσι στο 22′ με δυνατό σουτ του Γκάνεα από τα 25 μέτρα ο Άρης πήρε το προβάδισμα με 1-0.

To γκολ χαλάρωσε τους γηπεδούχους, ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στηn καλύτερη του στιγμή μέχρι την ανάπαυλα, το σουτ του Νταβιώτη πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε πιο απαιτητικός στο παιχνίδι, πίεσε πιο ψηλά, αλλά δεν έφτασε στο σημείο της τελικής προσπάθειας και μέχρι την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, καμία φάση άξια αναφοράς.

Στο 65′ ο Άρης καθάρισε το παιχνίδι, με κεφαλιά του Σάσα, κάνοντας το σκορ 2-0. Πλέον,  το υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο 80′ ο Άρης ανοίγει κι άλλο την έκταση του σκορ με σουτ του Σίλβα και γράφει το τελικό 3-0.

AΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Σούντγκρεν (79′ Σάκιτς), Δεληζήσης, Ρόουζ, Τζέγκο, Σάσα (80′ Κάτσε), Γκάμα, Μπρούνο (69′ Σίλβα), Μπερτόγλιο (64′ Μάνος), Μήτρογλου (64′ Μαντσίνι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο (77′ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ (66′ Ραμπέγιο), Εντομβογί (46′ Κωτσόπουλος, 70′ Μάτιτς).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment