PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ούτε τώρα νίκη, ούτε τώρα μπάλα…


Ακόμα μία προβληματική εμφάνιση πρόσθεσε για το 2019 ο Ατρόμητος, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε στην Κρήτη τον ΟΦΗ, μένοντας στο 1-1, παρά το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά προηγήθηκε στο σκορ.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 33’ με σκόρερ τον Κουλούρη που σε κενή εστία έπειτα από κεφαλιά του Χατζηισαΐα σε κόρνερ του Ουάρντα, σε μια εξέλιξη που συμφωνούσε με την εικόνα του ματς, αφού πράγματι ο Ατρόμητος όχι μόνο ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, αλλά είχε και ευκαιρίες με τον Κουλούρη (8’) και τον Ουάρντα (19’, 24’).

Ωστόσο, όπως συνέβη και στην Ξάνθη και στη Λαμία (δείγμα ότι τα παθήματα δεν έχουν γίνει μαθήματα), κατευθείαν ήρθε η ισοφάριση με σκόρερ τον Νέιρα (37’), με τον Κοροβέση να προσφέρει την ασίστ στην άδεια καρδιά της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν σαν να μην βγήκε στο γήπεδο, δεν μπορούσε να αλλάξει τρίτη ή τέταρτη προωθημένη μπαλιά, ενώ οι αποστάσεις μεταξύ των παικτών ήταν τεράστιες με τα αβίαστα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Μάλιστα, λίγο έλειψε η ομάδα του Κάναντι να δεχθεί την τρίτη σερί εις βάρος της ανατροπή, όταν στο 90’ ο Μέγερι είπε «όχι» στον Παπαστεριανό σε φάση τετ-α-τετ.

Τι σημαίνει αυτή η ισοπαλία; Ο Ατρόμητος μένει χωρίς νίκη από τις 9/12 (4-2 τον Άρη) για το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πέντε ματς σερί χωρίς τρίποντο και μόλις δύο νίκες στα τελευταία 11!

Παράλληλα, η ομάδα του Κάναντι αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι, έχοντας 19 γκολ παθητικό, τη στιγμή που πέρσι έχει σε όλο το πρωτάθλημα 21!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος (78′ Παπαστεριανός), Ναμπί, Νέιρα, Κοροβέσης (66′ Ντίνας), Γιακουμάκης (75′ Βουό)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Χατζηισαΐας, Μάντσον (79′ Ούμπιδες), Κιβρακίδης (44′ Νάτσος), Κουλούρης, Μπρούνο (65′ Ενσικουλού), Καρασαλίδης, Ουάρντα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment