PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Ούτε μια άδεια θέση στο κλειστό Περιστερίου»


Ανακοίνωση του Γ.Σ. Περιστερίου για τα διαρκείας της νέας χρονιάς.

Με σύνθημα «Φέτος, ούτε μια θέση άδεια στο κλειστό» ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2011-12 και τους αγώνες της Α1 κατηγορίας.

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ αντιλαμβανόμενη την οικονομική κατάσταση στα νοικοκυριά των Ελλήνων και δη των φιλάθλων της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα φρόντισε φέτος ώστε οι τιμές να είναι μειωμένες σε σχέση με την περσινή σεζόν ενώ θα υπάρξει ειδική «μέριμνα» για τους άνεργους.

Πιο συγκεκριμένα: Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ορίσθηκαν στα 50 ευρώ (πάνω διάζωμα), 100 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 300 ευρώ (VIP, επίσημοι) το οποίο… σημαίνει πως για τον κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας των 50 ευρώ (Κάρτα Social) κάθε ένας από τους 13 εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην κανονική περίοδο θα κοστίσει μόλις 3,8 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν οι άνεργοι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν μαζί με το ή τα παιδιά τους στο γήπεδο απλά με την επίδειξη της κάρτας ανεργείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210-5778190 (καθημερινά 10.00-13.30 και 17.00-20.30) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στα γραφεία της ΚΑΕ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment