PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΟΧΙ του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη


Στη λειτουργία κέντρου χορήγησης υποκατάστατων ναρκωτικών του ΟΚΑΝΑ στο χώρο του Κέντρου Υγείας στο Μπουρνάζι

Η δρομολόγηση λειτουργίας κέντρου χορήγησης υποκατάστατων ναρκωτικών του ΟΚΑΝΑ στο νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στο Μπουρνάζι (έναντι της Β΄ ΔΟΥ) προκαλεί τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.

Εδώ και ενάμισι χρόνο περιμένουν να λειτουργήσει το πολυπόθητο Κέντρο Υγείας, αλλά βλέπουν ότι τελικά με απόφαση της διοίκησης του Αττικού Νοσοκομείου και του ΟΚΑΝΑ δημιουργείται εκεί μια από τις 17 νέες μονάδες σ’ όλη τη χώρα.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη προς τους αρμοδίους κρατικούς φορείς και προς το παρόν απεφεύχθη η λειτουργία του κέντρου χορήγησης υποκατάστατων ναρκωτικών.

Οι κάτοικοι της αναρωτιούνται γιατί η μονάδα δε δημιουργείται στις εγκαταστάσεις του Αττικού Νοσοκομείου και η Διοίκησή του σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το Υπουργείο Υγείας αποφάσισαν να έρθει στο Μπουρνάζι στο νέο κτίριο, που έχει κατασκευαστεί για τη λειτουργία ενός Κέντρου Υγείας.

Ως γνωστόν, το Κέντρο Υγείας σήμερα υπάγεται διοικητικά στο Αττικό Νοσοκομείο και κατασκευάστηκε σε χώρο του Δήμου Περιστερίου, που παραχωρήθηκε προς χρήση στο Υπουργείο Υγείας για την κατασκευή και λειτουργία Κέντρου Υγείας.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν ενημερώθηκαν επίσημα από τους αρμοδίους φορείς και το έμαθαν από τις εφημερίδες, ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment