PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οφσάιντ το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού (pic)


Όσο οι φωνές του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο συνεχίζονται, μια πιο παρατηρητική ματιά στη φάση της ισοφάρισης των «ερυθρολεύκων» στο 90’ μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, μετά την εκτέλεση του πέναλτι από τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και την επέμβαση του Ανδρέα Γιαννιώτη, η φάση εξελίσσεται κανονικά, αφού ο διαιτητής Τζήλος που έχει την ευθύνη της φάσης, κρίνει ότι δεν έχει μπει κανένας παίκτης πιο γρήγορα στην περιοχή των Περιστεριωτών.

Ωστόσο, τη στιγμή που ο Χατζισαφί πλασάρει για το 2-2, ο Οτζίτζα Οφόε που είναι ακριβώς μπροστά στον Ανδρέα Γιαννιώτη, δεν καλύπτεται από κανέναν αμυνόμενο του Ατρόμητου και όπως είναι φυσικό εμποδίζει τον γκολκίπερ των Περιστεριωτών να έχει πλήρες οπτικό πεδίο, όταν η μπάλα φεύγει από το πόδι του Ιρανού μπακ.

Αποτέλεσμα είναι το τελικό 2-2, από ένα λάθος το οποίο ναι μεν προέρχεται σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία φάσης για τον βοηθό (που δεν έχει επιστρέψει στη θέση του), αλλά παραμένει λάθος και ως εκ τούτου ο Ατρόμητος έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται ότι μία διαιτητική αβλεψία του στέρησε δύο βαθμούς.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει παράπονα από τα χθεσινά σφυρίγματα…

Δείτε το στιγμιότυπο τη στιγμή που η μπάλα φεύγει από το πόδι του Χατζισαφί:

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment