PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ουρανία Σαγιάκου: Η στήριξη σας ήταν και είναι η μοναδική μου δύναμη


Με αφορμή τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών στον Β2′ Δυτικό Τομέα Αθηνών, η υποψήφια βουλευτής Ουρανία Σαγιάκου έκανε την παρακάτω δήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς, τις 8.500 συμπολίτες μου, που με τιμήσατε δείχνοντας μου εμπιστοσύνη και ειλικρινή αγάπη‼

Ξεκίνησα, τον σύντομο αγώνα μου, στις 13 Ιουνίου. Προηγούμενη προετοιμασία δεν είχα. Μέσα σε 25 μέρες, πετύχαμε μαζί, κάτι μοναδικό! Πρώτη σε ψήφους μεταξύ των γυναικών συνυποψηφίων μου στην Δυτική Αθήνα μας και μέσα στις πρώτες θέσεις στην γενική κατάταξη!

Η στήριξη σας ήταν και είναι η μοναδική μου δύναμη! Και με αυτή ως αφετηρία, θέλω να είστε σίγουροι πως η πραγματική μας μάχη τώρα ξεκινά! Να είστε σίγουροι, πως θα φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και θα είμαι δίπλα σας, όπως ξέρουμε και κάνουμε τόσα χρόνια, εμείς, οι άνθρωποι της Δυτικής Αθήνας!

Δουλέψαμε από την πρώτη στιγμή, μια μικρή ομάδα ανθρώπων, εθελοντών και φίλων που δεν υπολογίσαμε δυσκολίες, χρονικούς περιορισμούς και έλλειψη ανθρώπινων πόρων. Νύχτα μέρα, όλα τα παιδιά, οι φίλες και οι φίλοι, που άδολα βρέθηκαν δίπλα μου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τελικά, είμαστε Νικητές! Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά και μαζί θα συνεχίσουμε εκφράζοντας σε αυτούς τους ανθρώπους την ευγνωμοσύνη μου και πάνω από όλα την αγάπη μου σε καθεμία και καθέναν ξεχωριστά!

Θέλω, επίσης να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό της Χώρας, τον πρόεδρο μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στο σπίτι μας, την Δυτική Αθήνα! Έτσι, κατόρθωσα να μιλήσω για εμάς μέσα από εμάς!

Τέλος, ένα ακόμη ευχαριστώ το χρωστώ στην οικογένεια μου. Την μητέρα μου, την αδελφή μου, που ήταν ο οργανωτικός νους όλης της προσπάθειας μας, τον σύζυγο μου και πάνω και πέρα από όλα, τον Αλέξανδρο μου, τον γιό μου!

Δεν ξέχασα! Ένα ακόμη ευχαριστώ, μεγάλο! Σε εσένα που μπορεί να μην ήσουν εδώ και να τρέχεις για εμένα, αλλά από εκεί ψηλά με έβλεπες, με βοηθούσες και τώρα περήφανος χαμογελάς, πατέρα μου.

Σας ευχαριστώ, όλες και όλους!
Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε!

Ράνια»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment