PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ουρανία Σαγιάκου: Από το Περιστέρι με αγάπη


Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τίτλος για την υποψήφια στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Ουρανία Σαγιάκου αφού και η ίδια συνηθίζει να λέει «Ότι αγαπάμε Δυτικά είναι…».

Τη Ράνια την γνωρίζουμε καλά. Είναι από τα πρόσωπα που ζει, εργάζεται και αναπνέει καθημερινά στην πόλη μας. Από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο αείμνηστος πατέρας της, Νίκος Σαγιάκος ασχολείται πιο ενεργά με τη διοίκηση της μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης εμπορίας υποδημάτων “Sagiakos”. Παράλληλα ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2002 και διατηρεί δικό της γραφείο στο Περιστέρι. Μέσα σε όλο αυτό το φόρτο εργασίας έχει και έναν γιο, τον Αλέξανδρο, 13 ετών.

Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική με στοιχεία που αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί της και γνωρίζοντάς την, να τη στηρίξει. Δεν αποτελεί μια κακή απομίμηση παλιού πολιτικού είτε ανθρώπου που έχει ανάγκη από την οικονομική αποζημίωση του βουλευτή.

Αυτό αποδείχθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια που με την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη πρόσφερε και με το παραπάνω τις υπηρεσίες και τις γνώσεις της χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Αρκετοί θα γνωρίζουν για τις πολλαπλές δράσεις που διοργάνωσε ως πρόεδρος του κέντρου πρόληψης «Οδοιπορικό» που βοήθησαν δεκάδες ανθρώπους.

Σε λίγες μέρες η Ράνια θα «τρέξει» σε ένα διαφορετικό στίβο αυτή τη φορά. Αυτόν της πολιτικής. Και πάλι θα προσπαθήσει να προσφέρει για τον τόπο της. Τη Δυτική Αθήνα. Πρόκειται για μια από τις ξεχωριστές υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας για τους Περιστεριώτες και η στήριξη από όσους ψηφίσουν το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δεδομένη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment