PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οριστική γενική συνέλευση στον Α.Ο. Περιστερίου


Η οριστική συνέλευση θα γίνει την Δευτέρα 3/6, στα γραφεία της ομάδας Κρέσνας 90 και ώρα 8μμ. Η παρουσία των μελών του συλλόγου αυτή τη φορά είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Την Πέμπτη 30/5 , η γενική συνέλευση και πάλι αυτή τη φορά ήταν άκαρπη . Η οριστική συνέλευση θα γίνει την Δευτέρα 3/6, στα γραφεία της ομάδας Κρέσνας 90 και ώρα 8μμ.

Η παρουσία των μελών του συλλόγου αυτή τη φορά είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αναστασόπουλος δήλωσε : « Όσοι αγαπούν τον σύλλογο και θέλουν την πρόοδο του οφείλουν να έρθουν στην γενική συνέλευση και να καταθέσουν τις απόψεις τους. Η αδιαφορία δεν ωφελεί κανέναν αντίθετα δίνει χαρά σ’ όλους αυτούς που ποτέ δεν περίμεναν ότι ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα φτάσει να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι ακόμη και την τελευταία στιγμή όλοι θα πρέπει να ενωθούν για το καλό της ομάδας έτσι ώστε να συνεχίσει την πορεία της.

Μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια έστω και ηθικής υποστήριξης αφού ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τις αρχές της πόλης βαδίζει μόνος και υπάρχει μόνο για τις φιέστες και τις γιορτές με τις επιτυχίες που φέρνει στον αθλητισμό για το Περιστέρι» .

Όσον αφορά το αγωνιστικό οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια και η σεζόν θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα όπου ο Γιάννης Τάμπρατζης θα δώσει στους ποδοσφαιριστές πρόγραμμα συντήρησης για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment