PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τις «ύβρεις» Καµµένου


Οργή στο ΠΑΣΟΚ και έντονη ενόχληση στη Ν.∆. προκαλούν οι ύβρεις του βουλευτή Πάνου Καµµένου κατά του Πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτήρισε «έµµισθο broker διεθνών κερδοσκόπων».

Οργή στο ΠΑΣΟΚ και έντονη ενόχληση στη Ν.∆. προκαλούν οι ύβρεις του βουλευτή Πάνου Καµµένου κατά του Πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτήρισε «έµµισθο broker διεθνών κερδοσκόπων». Η κυβέρνηση έκανε λόγο για «γελοιότητα» και «αθλιότητα» και, ουσιαστικά, ζήτησε τη διαγραφή του από την αξιωµατική αντιπολίτευση, ενώ σε πολιτικό άδειασµα του κ. Καµµένου προχώρησε επισήµως και η Ν.∆.

«Αυτά είναι θέση του κ. Καµµένου και όχι της Ν.∆. ο καθένας αναλαµβάνει την ευθύνη αυτών που λέει», ανέφερε ο γραµµατέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής οµάδας Κώστας Τασούλας, ενώ σε αντίστοιχο µήκος κύµατος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος του κόµµατος Γιάννης Μιχελάκης, προσθέτοντας ότι «όποιος εκφράζει τέτοιες απόψεις, οφείλει να φέρνει και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν».

Αναφερόµενοι στη στάση Καµµένου, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Πεταλωτής, έκαναν λόγο για «άθλιο πισώπλατο χτύπηµα» και πρόσθεσαν ότι «εάν ο κ. Σαµαράς τον κρατήσει στη Ν.∆. ύστερα από όσα είπε αναλαµβάνει την ευθύνη για την κατάπτωση του πολιτικού βίου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment