PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. στον ΟΣΚ Α.Ε. με πρόεδρο τον Ηρακλή Δρούλια


Με τον ορισμό του νέου Δ.Σ. ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Ηρακλή Δρούλια, στον οποίο πλέον ανατέθηκε και ο ρόλος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Νέο διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε στην ΟΣΚ ΑΕ στις 08.04.2013, με την έκδοση της Δ16γ/01/145/Γ/08.04.2013 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το νέο Δ.Σ. της εταιρίας συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση και αποτελείται από τους:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

  • Ηρακλής Δρούλιας (Πολιτικός Μηχανικός)

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  • Ανδρέας Βιτωράτος (Καθηγητής ΤΕΙ)
  • Μιχαήλ Δούναβης (Εκπαιδευτικός)
  • Αικατερίνη Τσουκαλά (Εκπαιδευτικός)
  • Χαρίκλεια Τσακμάκη (Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός)
  • Ανδρέας Αθανασόπουλος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
  • Αντώνιος Αράπης (ΤΕ Πολιτικός Μηχανικός – Εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΟΣΚ ΑΕ).

Με τον ορισμό του νέου Δ.Σ. ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Ηρακλή Δρούλια, στον οποίο πλέον ανατέθηκε και ο ρόλος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Η δράση της ΟΣΚ ΑΕ από το Μάρτιο 2010, οπότε ο κ. Δρούλιας ανέλαβε για πρώτη φορά τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι αξιοσημείωτη.

Η ΟΣΚ ΑΕ είναι πλέον ένας οργανισμός με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας, αφού οι λειτουργικές δαπάνες αντιστοιχούν κατά μέσο όρο στο 1,50% επί του συνολικού προϋπολογισμού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σημαντικός αριθμός έργων σχολικών υποδομών: Αυτή τη στιγμή η ΟΣΚ ΑΕ κατασκευάζει 77 έργα προϋπολογισμού περίπου 185εκ. €, ένα έργο ΣΔΙΤ προϋπολογισμού 82εκ.€ και προγραμματίζει την άμεση υπογραφή 8 νέων συμβάσεων έργων που έχουν ήδη δημοπρατηθεί [προϋπολογισμού 33εκ.€], καθώς και τη δημοπράτηση 55 νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 161,5εκ.€, αμέσως μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησής τους.

Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη 32 Προγραμματικές Συμβάσεις με ΟΤΑ συνολικού προϋπολογισμού 59εκ.€, εκ των οποίων οι 11 αφορούν σε έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Ταυτόχρονα, έχουν ανακηρυχθεί οι προσωρινοί μειοδότες σε τέσσερα έργα ΣΔΙΤ συνολικού προϋπολογισμού 277εκ.€.

«Η Ελλάδα στο θέμα των σχολικών υποδομών μπαίνει σε μια νέα εποχή. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα αναβαθμίσει την Παιδεία τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε περιεχόμενο, υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα και αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας» δήλωσε ο κ. Δρούλιας για να συμπληρώσει: «Βασική επιδίωξη της διοίκησης της ΟΣΚ ΑΕ είναι να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και να ανανεώνουμε τους στόχους μας με καινοτόμες στρατηγικές και υψηλά πρότυπα κοινωνικής ευθύνης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι

Peristeri News

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα

Peristeri News

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο ύψος της Ιεράς Οδού

Peristeri News

Leave a Comment