PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

«Οράνιε» και «τρία λιοντάρια» σ’ ένα μεγάλο ημιτελικό


Την πρόκριση στον τελικό του Nations League διεκδικούν απόψε (21:45) στο Γκιμαράες η Ολλανδία και η Αγγλία.

Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (21:45) στο μεγάλο τελικό την Πορτογαλία, ενώ η ηττημένη θα παίξει την ίδια μέρα (16:00) στο μικρό τελικό με την Ελβετία.

Η Ολλανδία, μετά την απουσία της από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, θέλει να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις. Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 ξεκίνησε με τη νίκη 4-0 κατά της Λευκορωσίας, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τη Γερμανία. Στο Nations League ήταν εντυπωσιακή. Κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με τη Γαλλία και την Γερμανία.

Η Αγγλία έφτασε έως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 κι επικράτησε άνετα στα δύο πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά του Euro 2020. Συνέτριψε με 5-0 την Τσεχία και με 1-5 το Μαυροβούνιο. Πολύ καλές εμφανίσεις έκανε και στα προκριματικά του Nations League. Ξεχώρισε η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της με 2-3 επί της Ισπανίας. Άφησε εκτός διοργάνωσης την Ισπανία και την Κροατία.

Οι «οράνιε» και τα «τρία λιοντάρια» συγκρούονται στον αποψινό μεγάλο ημιτελικό και το Pamestoixima.gr προσφέρει συνδυαστικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για πολλαπλά σκορ, τη νίκη της Ολλανδίας με 2-1 ή 3-1 ή τη νίκη της Αγγλίας με 1-2 ή 1-3.

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους, σε φιλικούς αγώνες, μοιράστηκαν τις νίκες. Τον Μάρτιο του 2016 η Ολλανδία κέρδισε στο Wembley με 1-2 και τον Μάρτιο του 2018 η Αγγλία πήρε τη νίκη στο Άμστερνταμ με 0-1.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment