PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οξεία αντιπαράθεση κυβέρνησης – Ν.Δ.


Με non paper απάντησε η κυβέρνηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Με non paper απάντησε η κυβέρνηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και στην οποία ανέφερε πως ο «ο κ. Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται».

Είχαν προηγηθεί οι τοποθετήσεις του Πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου έκανε λόγο για σχέδια τα οποία, όπως είπε, υπήρχαν για την ανατροπή της κυβέρνησης από συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης σε συνεργασία με την κυβέρνηση Σαμαρά.

«”..Ντροπή…ανοησίες…ψέματα…βαθιά νυχτωμένος…” είναι μερικές από τις εκφράσεις του κ. Σαμαρά. Του συνιστούμε ψυχραιμία» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι οι οποίοι προσθέτουν πως «το ψέμα πάνω στο οποίο, ο κ. Σαμαράς, βάσισε την πολιτική του, ότι δηλαδή “δεν υπήρχε εναλλακτικός δρόμος”, καταρρέει».

«Είναι λογικό αυτό να του προκαλεί πανικό καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και με το ίδιο του το κόμμα. Δεν μπορεί, όμως, να συνεχίσει να λειτουργεί ως “αντιπροσωπεία” ενός μηχανισμού, της τρόικας, τα κεντρικά γραφεία της οποίας έβαλαν λουκέτο και ξέχασαν να την ειδοποιήσουν» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές και καλούν τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια προκειμένου να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες όλων όσων έπαιξαν ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας.

«Και εκεί θα λογοδοτήσει όπως λογοδότησε και στις 25 Γενάρη. Αρκετά κ. Σαμαρά παίξατε με τις ζωές των άλλων…» τονίζουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν λέγοντας: «Θυμίζουμε ότι σήμερα είναι 28 Φεβρουαρίου, η μέρα που, κατά τον κ. Σαμαρά, θα κατέρρεαν τα πάντα…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment