PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ομπάμα: Ζητά ψηφοφορία για το νομοσχεδίο του κατά της ανεργίας


Ο Πρόεδρος Ομπάμα ζητά από την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο να καταθέσει για ψηφοφορία το νομοσχέδιο του για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ύψους 447 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα ζητά από την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο να καταθέσει για ψηφοφορία το νομοσχέδιο του για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ύψους 447 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έτσι ώστε οι αμερικανοί να δουν ξεκάθαρα τις απόψεις κάθε μέλους του Κογκρέσου.

Σε ομιλία του σε υποστηρικτές του σε Κολλέγιο στο Ντάλλας του Τέξας, ο Πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε απ’ τον Ηγέτη της Πλειοψηφίας στη Βουλή, Έρικ Κάντορ να μεταβεί στο Τέξας και να εξηγήσει στον αμερικανικό λαό «τι ακριβώς δεν υποστηρίζει στο νομοσχέδιο για την εργασία». Ο κ. Κάντορ δήλωσε ότι οι Ρεπουμπλικανοί θα εξετάσουν σημεία του νομοσχεδίου, αλλά όχι ολόκληρο το πακέτο και επέκρινε τον κ. Ομπάμα γιατί, όπως είπε, τα θέλει όλα δικά του.

Επίσης ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία, Μίτς Μακόνελ, προσφέρθηκε να δώσει στον Πρόεδρο την ψηφοφορία που επιδιώκει, αλλά δήλωσε ότι το μέτρο θα πρέπει να ηττηθεί. Από τη πλευρά του ο ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία, δημοκρατικός Χάρρυ Ρήντ, διαφώνησε λέγοντας ότι το νομοσχέδιο Ομπάμα για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας θα τεθεί σε ψηφοφορία αργότερα αυτό το μήνα.

Ο αμερικανός Πρόεδρος ταξιδεύει σε ολόκληρη τη χώρα για να προωθήσει το νομοσχέδιο του που στοχεύει στην τόνωση της οικονομίας.

Οι αμερικανοί ψηφοφόροι ανησυχούν όλο και περισσότερο για την κατάσταση της αμερικανικής οικονομίας και τα ποσοστά ανεργίας που βρίσκονται στο 9% τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment