PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ομολόγησαν το φόνο του Μανώλη Καντάρη


Δύο αλλοδαποί, αφγανικής καταγωγής, προσήχθησαν την Πέμπτη ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Δύο αλλοδαποί, αφγανικής καταγωγής, προσήχθησαν την Πέμπτη ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στις 4:50 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου, στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός τρίτου ατόμου, συνεργού τους, πακιστανικής καταγωγής.

Οι προσαχθέντες, ηλικίας 27 και 20 ετών, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτεται, κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι για… 120 ευρώ.

Οι δράστες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε τους δύο Αφγανούς σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Μενάδρου όπου έμεναν με άλλους συμπατριώτες τους.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τις φωτογραφίες από την ανάλυση των εικόνων που κατέγραψαν οι κάμερες στο σημείο του φονικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος οικογενειάρχης έχασε τη ζωή του την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο νοσοκομείο.

Οι τρεις δράστες τον μαχαίρωσαν όταν ενστικτωδώς προσπάθησε να συγκρατήσει την βιντεοκάμερα που είχε μαζί του για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment