PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ομιλία Αλ. Τσίπρα


Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματος του, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματος του, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και του προηγούμενου πρωθυπουργού του κ. Κώστα Καραμανλή .

Η ομιλία του κ. Τσίπρα είχε δύο χαρακτηριστικά. Πρώτο, την επίθεση κατά τη κυβέρνησης που συνοδεύθηκε με ευθείες βολές για διαπλοκή και εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων και δεύτερο, το προσκλητήριο που απηύθυνε στις δυνάμεις της αριστεράς, κυρίως στις αριστερές κοινωνικές δυνάμεις για ενότητα .

Επίσης, ο κ. Τσίπρας μίλησε για το εναλλακτικό σχέδιο που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο περιλαμβάνει, την άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από το Μνημόνιο, τη ριζική αναδιανομή του πλούτου και του εισοδήματος μέσα από μια δίκαιη φορολόγηση, τον άμεσο έλεγχο και την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους καθώς και την κοινωνικοποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment