PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ομαλά εξελίχθηκε η μαθητική παρέλαση στο Περιστέρι (video)


Την παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η νεολάια της πόλης μας παρέλασε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο κέντρο της πόλης αποδίδοντας φόρο τιμής στους εθνικούς ήρωες του «1940».

Παρά τον συννεφιασμένο ουρανό κατά διαστήματα όλα πήγαν καλά χωρίς να χρειαστεί οι υπεύθυνοι να σκεφτούν το ενδεχόμενο ματαίωσης της εκδήλωσης όπως συνέβη στις 25 Μαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην εξέδρα των επισήμων προτιμήθηκε να τοποθετηθεί η γαλανόλευκη σημαία και οι επίσημοι να παρακολουθήσουν την παρέλαση από το δρόμο.

Μετά από πολλά χρόνια υπήρξε φέτος και παρουσία πολιτικού προσώπου αφού ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Ξυδάκης παρακολούθησε την παρέλαση στο πλευρό του Δημάρχου χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Ν. Ξυδάκης: «Χρέος όλων μας να φτιάξουμε τη χώρα για τα παιδιά μας»

Μετά το τέλος της παρέλασης δηλώσεις στην κάμερα του PeristeriNews.gr έκανε ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών αναφερόμενος στην εορταστική ημέρα.

Α. Παχατουρίδης: «Σήμερα καμαρώσαμε την πραγματική ελπίδα της χώρας μας»

Ο Δήμαρχος Περιστερίου μιλώντας στο PeristeriNews.gr τόνισε πως σήμερα όλη η πόλη στάθηκε προσοχή στην αληθινή ελπίδα της χώρας, τη νεολαία μας.

parelasi_28_oktwvriou_2015_peristeri2

parelasi_28_oktwvriou_2015_peristeri3

parelasi_28_oktwvriou_2015_peristeri4

parelasi_28_oktwvriou_2015_peristeri5

*Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί από το PeristeriNews.gr video με πλάνα από ολόκληρη την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment