PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ομαδικός βιασμός 16χρονης από 15 άνδρες


Η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Έναν αληθινό εφιάλτη τη νύχτα της Τρίτης έζησε μια 16χρονη στα χέρια όχι ενός, αλλά … περίπου 15 ανδρών! Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τον ομαδικό βιασμό της, ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως είπε η ίδια κάποιοι τη μετέφεραν από σπίτι σε σπίτι και τη βίαζαν, ενώ της προσέφεραν και ναρκωτικά σε εισπνεόμενη μορφή. Η 16χρονη από το Ηράκλειο κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ευσταθούν οι ισχυρισμοί της.

Σύμφωνα με το cretalive η ίδια εξήγησε ότι το πρώτο περιστατικό συνέβη σε σπίτι στις Βασιλειές, όπου ένας 26χρονος με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις στο παρελθόν της έδωσε ηρωίνη για να κάνει χρήση.

Στη συνέχεια τη βίασε εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει λόγω της χρήσης ουσιών, ενώ κατόπιν τη μετέφερε σε διάφορα σπίτια στις Πατέλες και τα Δειλινά όπου και οι υπόλοιποι τη βίασαν εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της.

Το 16χρονο κορίτσι παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, ωστόσο, επιμένει ότι ουδέποτε συναίνεσε στις πράξεις αυτές.

Η κοπέλα έχει δώσει κάποια στοιχεία στους αστυνομικούς για τους δράστες, ενώ οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο ομαδικός βιασμός της κοπέλας, από περίπου 15 άτομα που την εξανάγκαζαν σε συνεχή συνουσία, κατά φύση και παρά φύση.

Μία εκδοχή που εξετάζουν οι διωκτικές Αρχές είναι κάποιοι να εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της και να την «πάσαραν» στην παρέα των εμπλεκόμενων ατόμων με αντάλλαγμα την εξασφάλιση της δόσης τους.

Ο 26χρονος που κατονόμασε η 16χρονη προσήχθη, όμως … δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Leave a Comment