PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση για τον αγώνα με Παναθηναϊκό


Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για τον αυριανό αγώνα, με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για τον αυριανό αγώνα (17:00 – ΕΤ1), με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές χθες και εφόσον αυτές επαναλαμβανόντουσαν σήμερα, σαφώς θα υπήρχαν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του αύριο.

Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ταυτότητά του η οποία άλλαξε πάλι με την αποχώρηση του Κινγκ (είχε προηγηθεί αυτή του Σένσλι) και να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο.

Στις τελευταίες προπονήσεις παίρνει μέρος και ο νεοφερμένος Ντουέιν Γούντγουορντ, όμως δεν έχουν γίνει διαδικασίες για την έκδοση δελτίου του. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει από Δευτέρα. Ο Αμερικανός δείχνει ότι με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει, κύρια στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησαν στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Βόβορας, συνεργάτης του Α. Πεδουλάκη και ο Αλέκος Πέτρουλας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ (συνεργάτης Α. Πεδουλάκη): “Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Παίζει πολύ επιθετική άμυνα, πιέζει πάρα πολύ τον αντίπαλο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και τη δύναμή του. Εμείς ανεβάσαμε αυτή την εβδομάδα την ένταση της προπόνησης και προσπαθήσαμε να βάλουμε περισσότερο τον Βρκιτς στην ομάδα και να βρούμε τους ρόλους μας μετά τη φυγή του Κινγκ. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να περιορίσουμε τα λάθη μας, να μη δώσουμε στον Παναθηναϊκό ανοιχτό γήπεδο και τελικά να κερδίσουμε ότι μπορούμε απ’ αυτό το παιχνίδι”.

ΑΛΕΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ (παίκτης του Περιστερίου): “Είναι ένας δύσκολος αγώνας για μας, αφού γνωρίζουμε πόσο δυνατός είναι ο Παναθηναϊκός. Οφείλουμε να παίξουμε λίγο καλύτερα απ’ ότι τον τελευταίο καιρό που έχουμε χάσει λίγο τον ρυθμό μας, αλλά πιστεύω πως όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, μπορείς να γίνεις καλύτερος”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment