PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΓΑΔΑ


«Μην χαριστείτε σε κανένα, προστατέψτε τον πολίτη από την αδιαφάνεια, τη διαφθορά, την ανομία και την αδικία», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και συνεχάρη τα στελέχη της νεοσυσταθείσας Υπηρεσίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

Μήνυμα- εντολή έδωσε ο Πρωθυπουργός προς στα στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του το πρωί στη ΓΑΔΑ. «Μην χαριστείτε σε κανένα, προστατέψτε τον πολίτη από την αδιαφάνεια, τη διαφθορά, την ανομία και την αδικία», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και συνεχάρη τα στελέχη της νεοσυσταθείσας Υπηρεσίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

Στην παρέμβαση του ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις οικονομικές εξελίξεις και στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο ελληνικός λαός, λέγοντας πως μας παρακολουθεί όλος ο κόσμος και όχι μόνο η ΕΕ και ιδιαίτερα τις θυσίες του ελληνικού λαού που πιάνουν τόπο.

Ο ελληνικός λαός βάζει πλάτη, ωστόσο -όπως επισήμανε- ζητά παράλληλα να υπάρχει και αίσθημα δικαίου και στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε, ότι η κυβέρνηση βάζει τάξη στα οικονομικά της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να ορθοποδήσουμε ως χώρα.

Από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής σημείωσε ότι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού αποτελεί ένα καθοριστικό μήνυμα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, ενώ ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρης Οικονόμου ανέφερε ότι αποτελεί τιμή για την ελληνική αστυνομία η επίσκεψη του Πρωθυπουργού καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση του οικονομικού και ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι με τη δημιουργία της εν λόγω υπηρεσίας, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στοχεύει στην πάταξη της δασμοφοροδιαφυγής, του οικονομικού εγκλήματος, των εγκλημάτων του διαδικτύου καθώς και σύγχρονων μορφών οικονομικού εγκλήματος που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment