PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση του PeristeriNews.gr – Η άποψη σας για το Περιστέρι


Μέσα από επτά γρήγορες ερωτήσεις για την πόλη, μας είπατε την άποψη σας για το Περιστέρι και το επίπεδο ζωής.

Στη δημοσκόπηση του PeristeriNews.gr συμμετείχαν συνολικά 488 συμπολίτες.

Απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την περιοχή που διαμένουν, την ποιότητα ζωής τους στην πόλη, την άποψη τους για το έργο της διοίκησης Παχατουρίδη και την ενεργητικότητα των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.

Ακόμα η δημοσκόπηση περιλάμβανε ερωτήσεις για τους τομείς που είναι καλύτεροι και χειρότεροι στο Περιστέρι και το αν σκέφτονται να μετακομίσουν.

Οι περιοχές που έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση

Ξεκινώντας από την πρώτη ερώτηση για την περιοχή διαμονής των συμπολιτών που απάντησαν βλέπουμε ότι οι περισσότεροι είναι από το Κέντρο (16,91%), το Λόφο Αξιωματικών (16.08%), την Ανθούπολη (13.61%), τη Νέα Ζωή (11.13%) και το Μπουρνάζι (9.28%).

Πολύ καλή η ποιότητα διαμονής στο Περιστέρι

Από τη δεύτερη ερώτηση «Από το 1 ως το 10 που θα κατατάσσατε την ποιότητα διαμονής σας στην πόλη;» κρίνεται ότι οι συμπολίτες μας θεωρούν ως πολύ καλό το επίπεδο διαμονής τους στο Περιστέρι με τις απαντήσεις που ήρθαν περισσότερο να είναι το 8 (24.59%), το 7 (17.77%) και το 9 (16.74%).

Εξαιρετικό το έργο της διοίκηση Παχατουρίδη

Η τρίτη μας ερώτηση ήταν πολιτική και αφορούσε το πώς κρίνεται το έργο της Διοίκησης Παχατουρίδη στο Περιστέρι. Οι απαντήσεις έδειξαν ότι υπάρχει θετική άποψη για το έργο του νυν Δημάρχου με το εξαιρετικό να συγκεντρώνει 40.45% και το καλό 33.26%.

Αρνητική άποψη για τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης

Το συνολικά τέταρτο ερώτημα και δεύτερο πολιτικό/αυτοδιοικητικό που είχε σχέση με τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης και ρωτούσε το πόσο ενεργές θεωρούν οι πολίτες ότι είναι έδειξε ως κορυφαία απάντηση το καμία(!) με ποσοστό 72.87% ενώ δεύτερη απάντηση ήρθε αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου με ποσοστό 14.44% και τρίτη η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου με 5.47%.

Η εμπορική αγορά κορυφαίος τομέας της πόλης

Επανερχόμενοι στις ερωτήσεις για την πόλη ρωτήσαμε για το ποιον θεωρούν ως τον καλύτερο τομέα στο Περιστέρι. Στις πρώτες θέσεις συναντάμε την εμπορική αγορά (31.28%), δεύτερη τη διασκέδαση (16.26%) και τρίτο το Πράσινο (14.40%).

Το οδικό δίκτυο στις χειρότερες απόψεις

Ομοίως ερωτήθηκαν για το ποια είναι η άποψη τους για το χειρότερο τομέα της πόλης. Εκεί πρώτο έρχεται το οδικό δίκτυο με 26.67% ενώ ψηλά στην αρνητική λίστα και το Πράσινο με 20.21%.

Δεν υπάρχουν σκέψεις μετακόμισης από το Περιστέρι

Τέλος σε ερώτηση αν για οποιαδήποτε λόγο οι συμπολίτες μας επιθυμούν να μετακομίσουν από την πόλη αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται αρνητικό με την απάντηση «Όχι δεν σκέφτομαι να μετακομίσω» να συγκεντρώνει 85.74%.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment