PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η απολογία Ηλία Κασιδιάρη


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο, μετά από περίπου 5 ώρες, η απολογία του πρώτου εκ των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο, μετά από περίπου 5 ώρες, η απολογία του πρώτου εκ των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ αμφισβήτησε και τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας επικαλούμενος μη άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και έκανε λόγο για πολιτική δίωξη του ενόψει και των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο της Αθήνας. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι δεν υπάρχει καμία συνομιλία δική του που να τον εμπλέκει στην υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης αμφισβήτησε την μαρτυρία ενός από τους προστατευόμενους μάρτυρες και είπε ότι πρόκειται για πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής που εκδιώχθηκε γιατί ζητούσε λεφτά από τα μέλη και πληρώθηκε από τηλεοπτικό σταθμό για να πει όσα είπε εναντίον της οργάνωσης. Αυτή την ώρα απολογείται ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε χρηματοδότηση από επιχειρηματίες.

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από τη διάρκεια της απολογίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με πληροφορίες απαντούσε σε όλα τα δεκάδες ερωτήματα του ανακριτή, αλλά πάντα πολιτικά.
Φέρεται να δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία συνομιλία δική του που να αποδεικνύει το οτιδήποτε, ενώ αναφέρθηκε και στον λεγόμενο “μάρτυρα κλειδί” αποκάλυψε σημεία και τέρατα για τη λειτουργία και τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Κασιδιάρης, σύμφωνα με το newsit.gr ενώπιον του ανακριτή φέρεται να δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή ξέρει ποιός είναι ο συγκεκριμένος μάρτυρας και πως τον είχαν διώξει από το κόμμα γιατί ζητούσε από τον ένα και τον άλλον χρήματα. Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment