PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ολοκληρώθηκε η έκδοση των φύλλων επίταξης


Ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Αττικής τη διαδικασία έκδοσης 1.694 φύλλων επίταξης απορριμματοφόρων οχημάτων και 8.095 φύλλων επίταξης προσωπικών υπηρεσιών που αφορούν εργαζομένους στις Υπηρεσίες καθαριότητας 64 Δήμων σε σύνολο 66 Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

Ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Αττικής τη διαδικασία έκδοσης 1.694 φύλλων επίταξης απορριμματοφόρων οχημάτων και 8.095 φύλλων επίταξης προσωπικών υπηρεσιών που αφορούν εργαζομένους στις Υπηρεσίες καθαριότητας 64 Δήμων σε σύνολο 66 Δήμων της Περιφέρειας Αττικής (2 Δήμοι συνέχιζαν κανονικά τη διαδικασία αποκομιδής).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, εναπόκειται πλέον στις αστυνομικές υπηρεσίες η μέριμνα για την επίδοση των φύλλων επίταξης και στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων για την εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε: «Με την πεποίθηση ότι η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας των πολιτών βρίσκεται πάντα σε προτεραιότητα, η Περιφέρεια Αττικής κινητοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να εκδώσει – παρά τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα – τα φύλλα επίταξης, όπως προβλέπεται στο νόμο.

Θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί το ίδιο άμεσα και η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς η Αττική ασφυκτιά και η υγεία των πολιτών της διατρέχει άμεσο και ακραίο κίνδυνο.

Για μία ακόμα φορά και σεβόμενος πάντα τα δικαιώματα των εργαζομένων, απευθύνω έκκληση στην ηγεσία της ΠΟΕ – ΟΤΑ, να επικρατήσει το αίσθημα προστασίας των πολιτών της Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment