PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οκτώ συλλήψεις για παράνομη χαρτοπαιξία-ρουλέτα


Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή της Αθήνας η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, που εντόπισε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Πρόκειται για τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, τέσσερις υπαλλήλους (σερβιτόρες, ταμίας και γκρουπιέρισσα), καθώς και τρεις θαμώνες-παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε τυχερό παιχνίδι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κατά περίπτωση για αδικήματα της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα.

Για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Από την έρευνα στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί δύο επιτραπέζιες ρουλέτες και τρία τραπέζια χαρτοπαιξίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καταγραφικό, οθόνη, ασύρματο τηλεχειριστήριο (μπουτόν), εννέα κάμερες καταγραφής εικόνας, 2.590 πλαστικές μάρκες, 34 δέσμες παιγνιόχαρτων (τράπουλες) και 2.525 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη σε ειδικούς χώρους της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment