PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Οι Muse στην Αθήνα


Και οι James στην πρώτη μέρα του Ejekt Festival 2016.

Με ανάρτησή της στην ειδική σελίδα στο facebook, η διοργανώτρια εταιρεία του Ejekt Festival ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Muse στην Αθήνα.

Η εμφάνισή τους που θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Ιουλίου, θα είναι μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της μπάντας για το άλμπουμ “Drones” και η τέταρτη στην χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…

Τέσσερα χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα line-ups της ιστορίας του Ejekt Festival, οι James επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού για να μας προσφέρουν άλλη μια αξέχαστη εμφάνιση.

Η λατρεία του ελληνικού κοινού για τους James είναι δεδομένη και η ανταπόκριση του συγκροτήματος στο πάθος που λαμβάνει σε κάθε εμφάνισή του στην Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο που όλο και δυναμώνει.

Οι James θα έρθουν στην Αθήνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας με αφορμή τον νέο τους δίσκο “Girl At The End Of The World”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Πέρα από κομμάτια του νέου δίσκου, το setlist της εμφάνισής τους στο Ejekt Festival 2016 θα περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους.

Η εμφάνιση των James στο Ejekt Festival 2016 θα είναι η μοναδική στη χώρα μας για τη φετινή χρονιά.

Εισιτήρια

Early bird εισιτήρια: 30 ευρώ
VIP early bird εισιτήρια: 45 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Στη δεύτερη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώ και τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 45 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Leave a Comment