PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οι χούλιγκανς βανδάλισαν το Περιστέρι


Τραγικές συνέπειες είχε η διεξαγωγή του αγώνα Λαμία-ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου αφού οι οπαδοί της φιλοξενούμενης προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια σε δύο σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας που μένουν γύρω από το γήπεδο του Ατρόμητου, η έκταση των επεισοδίων στους δρόμους μεταξύ των οπαδών και της Αστυνομίας πήρε δραματική έκταση με κίνδυνο σοβαρών επιπτώσεων.

Σπασμένα αυτοκίνητα, κατεστραμένες είσοδοι κατοικιών και φλεγόμενα αντικείμενα εξόργισαν τους κατοίκους της περιοχής που ζητούν εξηγήσεις από τους υπευθύνους που επέτρεψαν σε μια τόσο μεγάλη μερίδα οπαδών της ΑΕΚ να βρεθεί στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει το ματς.

21706635_10214299181092598_1663000209_o

Άλλωστε πριν από τον αγώνα οι ίδιοι οπαδοί είχαν επιτεθεί σε σύνδεσμο των οπαδών του Ατρόμητου επι της Παναγή Τσαλδάρη δημιουργώντας και εκεί άλλο ένα πεδίο μάχης.

Οι 10 προσαγωγές στο σημείο δεν έβαλαν μυαλό στους ανεγκέφαλους που συνέχισαν αργότερα τις καταστροφές έξω από το γήπεδο.

Οι χούλιγκανς βανδάλισαν το Περιστέρι και οι υπεύθυνοι για αυτές τις καταστροφές πρέπει να λογοδοτήσουν στους αγανακτισμένους κατοίκους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment