PeristeriNews.gr
Editorial

Οι φετινές γιορτές να φωτίσουν τους Έλληνες


Σε μια κοινωνία, σαν την Ελληνική, όπου καθημερινά αποδεικνύει ότι χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, μόνο ένα πράγμα μπορούμε να ευχηθούμε: Οι γιορτές να μας φωτίσουν, να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, πιο ταπεινούς και περισσότερο ανιδιοτελείς.

Γι’αυτό λοιπόν ας ζήσουμε στιγμές, όμορφες, γιορτινές, στιγμές αισιοδοξίας και χαράς. Το μόνο που χρειάζεται για να είναι καλές αυτές οι στιγμές είναι να δείξουμε στα πρόσωπα που αγαπάμε, την οικογένεια και τους φίλους μας, αγάπη. Έτσι θα ζήσουμε κάποιες καλές στιγμές που θα μας μείνουν χαραγμένες στη μνήμη για πολλά χρόνια, παρ’όλο που ζούμε σε εποχές δύσκολες και απαισιόδοξες.

Είναι ευκαιρία να συμφιλιωθούμε με όσους ενοχλήσαμε ή μας ενόχλησαν για διάφορους λόγους. Δεν είναι κακό να ρίξουμε λίγο τους εγωισμούς μας και να πάρουμε ένα τηλέφωνο, να στείλουμε ένα μήνυμα (έστω στο Facebook που δε χρεώνεται), να δώσουμε μια ευχή. Πάνω από όλα, να γίνουμε άνθρωποι κοινωνικοί, ευγενικοί και ξέρουμε να αγαπάμε και να συγχωρούμε.

Άλλωστε αυτό που μας έχει μείνει αυτή την εποχή είναι εκείνες οι στιγμές που δεν κοστίζουν πολύ αλλά είναι ακόμα καλύτερες και από τις πιο ακριβές εξορμήσεις.

Το κρύο και η εορταστική ατμόσφαιρα είναι ιδανικές για μικρές μονοήμερες εξορμήσεις, μια βόλτα στον κινηματογράφο ή ένα όμορφο τραπέζι στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ας μην μας πάρουν από κάτω οι δύσκολες στιγμές που περνάμε και ας ζήσουμε τις φετινές γιορτές όπως τους αξίζει. Άλλωστε, η πόλη που ζούμε, το Περιστέρι, προσφέρει και με το παραπάνω το πνεύμα και τη διάθεση των εορτών, καθώς είναι μία πόλη φωτεινή, γιορτινή και αισιόδοξη, όπως όλοι παραδέχονται!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment