PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 28/12


Οι νέες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, στο κλείσιμο του χρόνου. Ένα ιδιαίτερο παιδί αποδεικνύει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις, ένας οραματιστής δημιουργεί ένα μαγευτικό θέαμα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο, μία εορταστική συγκέντρωση μετατρέπεται σε βίαιο ξέσπασμα και ένοχα μυστικά συγκαλύπτονται σε μια διεφθαρμένη πόλη.

 

«Θαύμα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ των «New York Times», το δράμα, αφηγείται τη συγκλονιστική συγκινητική ιστορία ενός δεκάχρονου αγοριού, το οποίο έχει γεννηθεί με πολλές ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο και επιδιώκει την απομόνωση, φορώντας το διαστημικό κράνος του.

Όταν ξεκινά να πηγαίνει σχολείο, ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παιδιά που το κοιτούν επίμονα και αδιάκριτα, αλλά αποφεύγουν να το κοιτάζουν στα μάτια. Καθώς η οικογένειά του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους της συμπόνια και τη αποδοχή, εκείνο και όλοι γύρω του, άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με σκληρότητα και άλλοτε με τρυφερότητα, αλλάζουν και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της φιλίας, του κουράγιου και της επιλογής να είσαι πάντα ευγενής με οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Τσμπόσκι
Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Όουεν Γουίλσον, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Μάντι Πατίνκιν και Νταβίντ Ντιγκς

 

«The greatest showman» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Αντλώντας έμπνευση από τη φιλοδοξία και τη φαντασία του Φ. Τ. Μπάρνουμ, ο οποίος, στα τέλη του 19ου αιώνα, έστησε ένα πρωτότυπο υπερθέαμα στα πρότυπα του τσίρκου, το εντυπωσιακό μιούζικαλ εξυμνεί τη γέννηση του θεάματος και τον θαυμασμό που νιώθουμε, όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Με τραγούδια των -βραβευμένων με Όσκαρ- Μπενζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ, η ταινία αποτυπώνει την ιστορία ενός οραματιστή, που, από το τίποτα, κατάφερε να δημιουργήσει ένα μαγευτικό θέαμα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γκρέισι
Πρωταγωνιστούν: Χιου Τζάκμαν, Μισέλ Γουίλιαμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ζακ Έφρον και Ζεντάγια

 

«The party»

Γυρισμένη εν μέσω του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η ασπρόμαυρη μαύρη κωμωδία ηθών διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο και οι κοινωνικές, ιδεολογικές και πολιτικές αιχμές της μοιάζουν προφητικές για την κρίση ταυτότητας της βρετανικής κοινωνίας, όπως εκφράζεται εν όψει του Brexit. Μία πολιτικός, η οποία πήρε μία σημαντική προαγωγή, διοργανώνει, με τον σύζυγό της, μια εορταστική βραδιά στο ωραίο λονδρέζικο σπίτι τους. Οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, αλλά οι εξελίξεις είναι πολλές και πολύ άκομψες.

Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ
Πρωταγωνιστούν: Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Τίμοθι Σπολ, Πατρίτσια Κλάρκσον, Τζουν Τσέρι, Μπρούνο Γκαντζ, Έμιλι Μόρτιμερ και Κίλιαν Μέρφι

 

«Τα μυστικά της Τεχεράνης»

Με την τεχνική του ροτοσκοπικού ανιμέισον, η οποία βασίζεται στην επεξεργασία του ήδη μαγνητοσκοπημένου από συμβατική κάμερα υλικού, η ταινία κινουμένων σχεδίων αποδίδει την ένταση ανάμεσα στον σκληρό ρεαλισμό και την υπερβατική ανάγκη των Ιρανών πολιτών να κάνουν ένα άλμα σε μια παράλληλη πραγματικότητα, και χτίζει έναν καθηλωτικό νυχτερινό εφιάλτη.

Όλα αρχίζουν, όταν οι δρόμοι τριών γυναικών και ενός νεαρού μουσικού διασταυρώνονται μόλις πέφτει η νύχτα στην Τεχεράνη – μια σύγχρονη μητρόπολη, όπου το αγοραίο σεξ, τα ναρκωτικά και η διαφθορά συγκαλύπτονται από το αυταρχικό θεοκρατικό καθεστώς.

Σκηνοθεσία: Αλί Σουζαντέ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 21/12-27/12

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment