PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 21/12


Οκτώ ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Αγωνιώδεις πραγματικές ιστορίες, κοινωνικές δυσλειτουργίες, άκαμπτες παραδόσεις, χαριτωμένα σχέδια απόδρασης, αναπάντεχες συγκυρίες επανασύνδεσης και κωμικές γαμήλιες περιπέτειες.

 

«Όλα τα λεφτά του κόσμου» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η αληθινή σχέση αγάπης και αφοσίωσης αναμετριέται με το χρήμα, στο βιογραφικό αστυνομικό δράμα μυστηρίου, το οποίο είναι υποψήφιο για τρεις Χρυσές Σφαίρες. Στη Ρώμη του 1973, αδίστακτοι απαγωγείς αρπάζουν τον δεκαεξάχρονο εγγονό του Τζον Πολ Γκέτι, του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Πανίσχυρος, δισεκατομμυριούχος, αλλά απίστευτα μίζερος και τσιγκούνης, αρνείται δημοσίως να πληρώσει τα λύτρα, για να σώσει τη ζωή του παιδιού. Έτσι, η αφοσιωμένη και δυναμική μητέρα του αγοριού αναγκάζεται να βρει μόνη της τρόπο να βοηθήσει τον γιο της, σε μια μάχη ενάντια στον χρόνο.

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Ουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Ουόλμπεργκ, Τσάρλι Πλάμερ, Τίμοθι Χάτον και Ρομέν Ντουρί

 

«Ο στόχος»

Βιογραφικό πολεμικό θρίλερ που διαδραματίζεται το 1942, όταν το τρίτο Ράιχ είναι στο αποκορύφωμά του και η τσεχική Αντίσταση στο Λονδίνο σχεδιάζει την πιο φιλόδοξη στρατιωτική επιχείρηση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου: το Anthropoid. Στο πλαίσιό της, οι νεαροί Γιόζεφ Γκάμπσικ και Γιαν Κούμπις αναλαμβάνουν να δολοφονήσουν τον Ράινχαρντ Χάιντριχ, τον πιο αδίστακτο Ναζί ηγέτη, επικεφαλής των SS και της Γκεστάπο και αρχιτέκτονα του σχεδίου για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα.

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Χιμένεζ
Πρωταγωνιστούν: Ρόζαμουντ Πάικ, Μία Βασικόβσκα, Τζέισον Κλαρκ, Τζακ Ο’ Κόνελ, Τζακ Ρέινορ, Στίβεν Γρέιαμ και Άμπιγκεϊλ Λόρι

 

«Τζάνγκο ο βασιλιάς του σουίνγκ»

Ένα περιπετειώδες βιογραφικό δράμα, το οποίο αποτυπώνει ένα άγνωστο καθοριστικό επεισόδιο της πολυτάραχης ζωής του μεγάλου κιθαρίστα Τζάνγκο Ράινχαρντ. Τσιγγάνος και μοναδική προσωπικότητα της εποχής, στο Παρίσι του 1943, κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Όμως, οι Τσιγγάνοι της Ευρώπης καταδιώκονται από τους Ναζί. Έτσι, αποφασίζει να διαφύγει στην Ελβετία με την οικογένειά του. Αλλά αυτή η απόδραση αποδεικνύεται πολύ πιο περίπλοκη από όσο φανταζόταν.

Σκηνοθεσία: Ετιέν Κομάρ
Πρωταγωνιστούν: Ρεντά Κατέμπ και Σεσίλ ντε Φρανς

 

«The Florida Project»

Το δράμα, αποτυπώνει τον αγώνα των ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δυσλειτουργικό κοινωνικό πλαίσιο. Ηρωίδες του είναι ένα εξάχρονο κοριτσάκι και η ζωηρή και επαναστάτρια μητέρα του. Ζώντας σε ένα πολύχρωμο μοτέλ, η ζωή τους αλλάζει δραματικά, όταν η μητέρα μπαίνει στην πορνεία, για να πληρώσει το ενοίκιο.

Σκηνοθεσία: Σον Μπέικερ
Πρωταγωνιστούν: Γουίλεμ Νταφόε, Μπρούκλιν Πρινς και Βαλέρια Κότο

 

«Dede»

Έχοντας αποσπάσει αρκετές υποψηφιότητες και βραβεία σε παγκόσμια Φεστιβάλ, το δράμα, μας ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό της Γεωργίας του 1992, όπου η ζωή «κυβερνάται» επί αιώνες από την παράδοση, με τα πάντα να κινούνται γύρω από την τιμή της οικογένειας και τη γυναίκα να μην έχει λόγο σε τίποτα. Μία κοπέλα υποχρεώνεται να παντρευτεί με έναν άνδρα, που επιστρέφει από τον πόλεμο, φέρνοντας μαζί του έναν συν – στρατιώτη του, στον οποίο οφείλει τη ζωή του. Όμως, το κορίτσι ερωτεύεται τον φίλο του μέλλοντα συζύγου της. Θα καταφέρει να εναντιωθεί στις «στεγανές» παραδόσεις και ποιο θα είναι το τίμημα;

Σκηνοθεσία: Μαριάμ Κατσβάνι
Πρωταγωνιστούν: Ερασιτέχνες ηθοποιοί (Νάτια Βιμπλιάνι, Γκέοργκε Μπαμπλουάνι και Γκίρσελ Τσελίντζε)

 

«Φερδινάνδος» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Εμπνευσμένη από το πολυαγαπημένο βιβλίο των Μονρό Λιφ και Ρόμπερτ Λόσον, «The story of Ferdinand», η περιπέτεια φαντασίας κινουμένων σχεδίων εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με καλή καρδιά. Όταν τον περνούν για επικίνδυνο κτήνος, τον απομακρύνουν από το σπίτι του και τον αιχμαλωτίζουν. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, οδηγεί μία αταίριαστη ομάδα σε μια τεράστια περιπέτεια.

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνια

 

«Τζαμάικα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Συγκινητική, αλλά και αισιόδοξη κομεντί, που μιλάει για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνά τα προβλήματα του παρελθόντος. Με τους , δύο κάποτε δεμένα αδέλφια έχουν αποξενωθεί εδώ και χρόνια, λόγω μιας παρεξήγησης. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφωνιός
Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνη Μουρατίδη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους

 

«The bachelor 2» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Μία από τις εμπορικότερες ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει με την κωμική συνέχειά της. Αυτή τη φορά, το bachelor party πραγματοποιείται για έναν γάμο που πρόκειται να γίνει στην Κρήτη, και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι, αλλά και εχθροί εντάσσονται στην παρέα και έρχονται αντιμέτωποι με κρητικές βεντέτες και άλλα επακόλουθα.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μελέτης, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς και Άννα Κουρή

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 21/12-27/12

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment