PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 30/11


Οκτώ ταινίες αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μία ομάδα στρατιωτών παλεύει να προσαρμοστεί στην απλή καθημερινότητα, μια γυναίκα διεκδικεί με πάθος την ανεξαρτησία της, δυο γνωστοί μπαμπάδες επιστρέφουν δριμύτεροι, δύο θλιμμένοι άνθρωποι προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους, ένας αγαπημένος αρκούδος επανέρχεται με νέες περιπέτειες, μεγάλα καλλιτεχνικά μανιφέστα φωτίζονται, ένα παιδί προσγειώνεται βίαια στον κόσμο των ενηλίκων και περιθωριακά πρόσωπα διασταυρώνονται στη μελλοντική Ελλάδα της κρίσης.

«Thank you for your service» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Ένα βιογραφικό δράμα, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του (βραβευμένου με Πούλιτζερ) δημοσιογράφου Ντέιβιντ Φίνκελ. Η ταινία ακολουθεί τα μέλη μιας ομάδας Αμερικανών στρατιωτών, οι οποίοι επιστρέφουν από το Ιράκ και πασχίζουν να ενσωματωθούν και πάλι στην καθημερινή τους ζωή και στις οικογένειές τους, ενώ βιώνουν τις μνήμες ενός φρικτού πολέμου.

Σκηνοθεσία: Τζέισον Χολ
Πρωταγωνιστούν: Χέιλι Μπένετ, Μάιλς Τέλερ, Έιμι Σούμερ, Κέιτ Λιν Σέιλ, Σκοτ Χέιζ, Κίσα Καστλ Χιούζ και Τζο Κόουλ

«Λαίδη Μάκβεθ»

Το μυθιστόρημα του Νικολάι Λέσκοφ, «Η λαίδη Μάκβεθ του Μτσένσκ», ένα σκοτεινό δράμα που αναδεικνύει τη βικτωριανή υποκρισία πίσω από την ευγένεια, μέσα από το τραγικό πορτρέτο μιας όμορφης, αποφασιστικής και ανελέητης νεαρής, η οποία διεκδικεί την ανεξαρτησία της σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από άνδρες. Στην αγγλική εξοχή του 1865, όπου μια κοπέλα είναι παγιδευμένη σε έναν γάμο χωρίς αγάπη, με έναν σκληρό και πολύ μεγαλύτερό της άνδρα. Όταν ξεκινά μια παθιασμένη σχέση με έναν εργάτη του συζύγου της, δεν σταματά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να κατακτήσει όσα επιθυμεί.

Σκηνοθεσία: Ουίλιαμ Όλντροϊντ
Πρωταγωνιστούν: Φλόρενς Που, Κόσμο Τζάρβις, Πολ Χίλτον, Ναόμι Άκι και Κρίστοφερ Φέρμπανκ

«Ξαναγύρισε ο μπαμπάς» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η κωμωδία του 2015, «Γύρισε ο μπαμπάς», που κατέκτησε το κοινό με τον πόλεμο ενός σκληρού πατριού κι ενός μαλθακού πατέρα, επιστρέφει με τη συνέχειά της. Μόλις οι δύο πατεράδες έχουν βρει τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους, ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν, για τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι παππούδες, οι οποίοι δεν είναι καθόλου εύκολοι και διακριτικοί άνθρωποι.

Σκηνοθεσία: Σον Άντερς και Τζον Μόρις
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Φερέλ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μελ Γκίμπσον, Λίντα Καρντελίνι, Τζον Λίθγκοου, Τζον Τσένα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο

«Όλα απ’ την αρχή»

Μια προσπάθεια εξερεύνησης της θλίψης, της μοναξιάς και της απόγνωσης, μέσα από τα μάτια δυο ανδρών που έχασαν τη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής τους. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, ένας άνδρας και ο 17χρονος γιος του μετακομίζουν σε μια μεγαλούπολη, για να κάνουν μια νέα αρχή. Καθώς προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους, θα γνωρίσουν δυο ξεχωριστές γυναίκες, που θα τους βοηθήσουν να αγκαλιάσουν και πάλι τη ζωή.

Σκηνοθεσία: Κερτ Βέλκερ
Πρωταγωνιστούν: Τζ. Κ. Σίμονς, Τζος Γουίγκινς, Ζουλί Ντελπί και Οντέγια Ρας

«Πάντινγκτον 2» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στην περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, ο αγαπημένος αρκούδος Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια και ψάχνει το τέλειο δώρο για τη θεία του, η οποία κλείνει τα 100 της χρόνια. Τα καταφέρνει, όταν βρίσκει ένα μοναδικό βιβλίο σε μια αντικερί. Όμως, το βιβλίο εξαφανίζεται, κι εκείνος ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι, για να λύσει το μυστήριο.

Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ
Πρωταγωνιστούν: Μπρένταν Γκλίσον, Τζιμ Μπρόαντμπεντ, Χιου Γκραντ, Σάλι Χόκινς, Τζούλι Γουότερς, Χιου Μπονεβίλ και Μπεν Γουίσοου (φωνή)

«Μανιφέστο»

Αναζητώντας τον ρόλο του καλλιτέχνη στη σύγχρονη κοινωνία, ένα δράμα, που αποτελεί φόρο τιμής στις πιο ενθουσιώδεις καλλιτεχνικές δηλώσεις του 20ού αιώνα. Η Κέιτ Μπλάνσετ, σε 13 διαφορετικούς ρόλους, ερμηνεύει τα μεγάλα καλλιτεχνικά μανιφέστα (Φουτουρισμός, Ντανταϊσμός, Fluxus, Καταστασιασμός, Δόγμα 95) και άλλες αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές διακηρύξεις, συνθέτοντας ένα μανιφέστο των μανιφέστων.

Σκηνοθεσία: Γιούλιαν Ρόζεφελντ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπλάνσετ

«Ο γιος της Σοφίας»

Έχοντας αποσπάσει το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, το δράμα, που ισορροπεί ανάμεσα στον ρεαλισμό και το όνειρο, είναι ένα σκοτεινό παραμύθι ενηλικίωσης στην Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ένα 11χρονο αγόρι καταφθάνει από τη Ρωσία στην Ελλάδα, για να ζήσει με τη μητέρα του, μετά από πολύ καιρό αποχωρισμού. Όμως, χωρίς να το ξέρει, το περιμένει ένας νέος πατέρας. Όσο η Ελλάδα ζει το ολυμπιακό της όνειρο, το παιδί προσγειώνεται βίαια στον κόσμο των ενηλίκων, με όχημα τη σκοτεινή πλευρά των αγαπημένων του παραμυθιών.

Σκηνοθεσία: Ελίνα Ψύκου
Πρωταγωνιστούν: Βίκτορ Καμούτ, Βάλερι Τσεπλάνοβα, Θανάση Παπαγεωργίου, Αρτέμη Χάβαλιτς, Αρετή Σεϊνταρίδου, Υβόννη Μαλτέζου, Μαρία Φιλίνη, Μαρίνο Βεσλεμέ και Χρήστο Στέργιογλου

«USSAK… Χρόνια μετά»

Μια περιπλανώμενη περφόρμερ, μια αινιγματική γυναίκα, ένας πρώην καλλιτέχνης drag και ένας απογοητευμένος και πολιτικά συνειδητοποιημένος ακτιβιστής, των οποίων οι δρόμοι διασταυρώνονται, είναι οι ήρωες του δράματος, που εξελίσσεται στο άμεσο μέλλον της Ελλάδας της οικονομικής κρίσης.

Σκηνοθεσία: Κυριάκος Κατζουράκης
Πρωταγωνιστούν: Κάτια Γέρου, Γιάννης Τσορτέκης, Θεοδώρα Τζήμου και Νίκος Νίκας

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 30/11-6/12

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment