PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 9/11


Πέντε ταινίες αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μια θρυλική ιστορία μυστηρίου επιστρέφει, αξιολάτρευτοι γατο – χαρακτήρες μάς ξεναγούν στην Κωνσταντινούπολη, δύο ιδιοφυείς και θρασείς νεαροί αφήνουν το αποτύπωμά τους στην Ιστορία, τα μέλη μιας «χαρούμενης» οικογένειας μεταμορφώνονται σε τέρατα κι ένας διεστραμμένος δολοφόνος επανέρχεται δριμύτερος.

«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Διασκευή στο κλασικό αστυνομικό μυθιστόρημα μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, με ένα εντυπωσιακό καστ. Ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη διαταράσσεται από έναν φόνο, και δεκατρείς άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι είναι ύποπτοι. Ο ντεντέκτιβ Ηρακλής Πουαρό πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστούν: Κένεθ Μπράνα, Τομ Μπέιτμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Μισέλ Φάιφερ και Σεργκέι Πολούνιν

«Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς»

Μια φιλία που άλλαξε τον κόσμο αποτυπώνεται στη βιογραφική ταινία. Ο 26άχρονος Καρλ Μαρξ παίρνει τον δρόμο της εξορίας με τη σύζυγό του. Στο Παρίσι του 1844, συναντούν τον νεαρό Φρίντριχ Ένγκελς, γιο εργοστασιάρχη, που έχει μελετήσει και βιώσει από κοντά τις απαρχές του προλεταριάτου στην Αγγλία και προσφέρει στον Μαρξ το κομμάτι που του έλειπε, για να σχηματίσει το νέο του όραμα για τον κόσμο. Προερχόμενοι από καλές οικογένειες, οι δύο αυτοί ιδιοφυείς και θρασείς νεαροί, μαζί, ενάντια στη λογοκρισία και τις αστυνομικές εφόδους, παρά τις εξεγέρσεις και τις πολιτικές αναταραχές, θα συμβάλουν καταλυτικά στη γέννηση του εργατικού κινήματος.

Σκηνοθεσία: Ραούλ Πεκ
Πρωταγωνιστούν: Ογκούστ Ντιλ, Στεφάν Κοναρσκέ, Βίκι Κριπς, Ολιβιέ Γκουρμέ και Χάνα Στιλ

«Μια χαρούμενη οικογένεια» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Γερμανού σεναριογράφου και συγγραφέα Ντέιβιντ Σάφιερ, η γερμανική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων μας συστήνει την οικογένεια Γουίσμποουν, τα μέλη της οποίας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, η μητέρα οργανώνει μια βραδινή οικογενειακή έξοδο. Όμως, τα σχέδιά της ανατρέπονται, όταν μια κακιά μάγισσα τους καταριέται, μεταμορφώνοντάς τους σε τέρατα.

Σκηνοθεσία: Χόλγκερ Τάπε

«Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης»

Κερδίζοντας τις εντυπώσεις, όπου κι αν προβάλλεται, το τουρκικό ντοκιμαντέρ είναι μια στοχαστική ταινία, με θέμα την αγάπη, την απώλεια, τη χαρά, τη μοναξιά και τη συντροφικότητα. Ακολουθώντας επτά διαφορετικούς γατο – χαρακτήρες στις περιπλανήσεις τους στα σοκάκια, τις αγορές, το λιμάνι, τις ταράτσες της Κωνσταντινούπολης και τον Βόσπορο, δημιουργεί ένα τρυφερό πορτραίτο της Πόλης και των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Σκηνοθεσία: Σαΐντα Τορούν

«Saw: Legacy» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Απογειώνοντας τα διεστραμμένα σενάρια δολοφονιών, ένα από τα πιο κερδοφόρα horror franchises όλων των εποχών επιστρέφει με την όγδοη συνέχειά του. Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν τη σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς, για να θυμίσει στους ανθρώπους πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα, που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα;

Σκηνοθεσία: Μάικλ και Πίτερ Σπίριγκ
Πρωταγωνιστούν: Κάλουμ Κιθ Ρένι, Κλε Μπένετ, Λόρα Βάντερβουρτ, Μπρίτανι Άλεν, Χάνα Έμιλι Άντερσον και Ματ Πάσμορ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 9/11-15/11

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 14/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Leave a Comment