PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 26/10


Η κινηματογραφική παλέτα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει οκτώ ταινίες. Πολλά και ποικιλόμορφα θρίλερ, η οποία διανθίζεται με ιστορικά γεγονότα, ρομαντισμό και κωμικές καταστάσεις.

«Suburbicon» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Σε ένα πανέμορφο αμερικανικό προάστιο με ευτυχισμένες οικογένειες μας ξεναγεί το αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου. Η ζωή μίας από αυτές τις οικογένειες ανατρέπεται από μια επίθεση, η οποία οδηγεί στον τραγικό θάνατο της μητέρας ενός μικρού αγοριού και προκαλεί μια σειρά γεγονότων που υφαίνει έναν ιστό από προδοσίες, μοιχείες και εκβιασμούς.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ
Πρωταγωνιστούν: Τζούλιαν Μουρ, Ματ Ντέιμον, Τζος Μπρόλιν, Όσκαρ Άιζακ και Μέγκαν Φέργκιουσον

«Γενέθλια θανάτου»

Στο θρίλερ, μια σνομπ φοιτήτρια, η οποία αδιαφορεί για το πόσο πληγώνει τους γύρω της με την άσχημη συμπεριφορά της, δολοφονείται την ημέρα των γενεθλίων της. Όμως, το επόμενο πρωί, και κάθε πρωί, ξυπνά και ξαναζεί την ίδια μέρα του βάναυσου θανάτου της. Αυτή η επανάληψη της δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσει να βρει ποιος είναι ο δράστης, προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία της.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μπ. Λάντον
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Ροθ, Ίσραελ Μπρουσάρ, Ρούμπι Μοντάιν, Ρέιτσελ Μάθιους και Τσαρλς Έιτκιν

«Το τελευταίο σημείωμα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Μία από τις πιο γνωστές σελίδες της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας, η εκτέλεση 200 αγωνιστών, την 1η Μαΐου του 1944, στην Καισαριανή, από τους Γερμανούς κατακτητές, ως αντίποινα για τη δράση της ελληνικής Αντίστασης, ζωντανεύει στο βιογραφικό δράμα, σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο 34άχρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936. Την περίοδο της φυλάκισής του στο Χαϊδάρι, εκτελούσε χρέη διερμηνέα του Γερμανού διοικητή του στρατοπέδου, Καρλ Φίσερ. Την ημέρα της εκτέλεσης, είναι στη λίστα των 200 μελλοθάνατων και βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα ζωής, όταν ο Φίσερ τού δίνει τη δυνατότητα να εξαιρεθεί, βάζοντας στη θέση του κάποιον άλλον.

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε και Μελία Κρίλινγκ

«Καυγάς στο Μπλοκ 99»

Ο ήρωας του θρίλερ είναι ένας άνδρας, που, μετά την απόλυσή του και την κρίση στον γάμο του, αποφασίζει να δουλέψει σαν βαποράκι ναρκωτικών, πράγμα που του χαρίζει μια πλούσια και πολυτελή ζωή. Όταν μία συναλλαγή πηγαίνει στραβά, καταλήγει στη φυλακή και γίνεται υποχείριο μιας συμμορίας που τον υποχρεώνει σε άγριες πράξεις βίας.

Σκηνοθεσία: Σ. Κρεγκ Ζάλερ
Πρωταγωνιστούν: Βινς Βον, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Ντον Τζόνσον και Ούντι Κίερ

«Απαγωγή»

Στο θρίλερ, μια απλή μέρα στο πάρκο μετατρέπεται σε εφιάλτη για μια μητέρα, όταν κάποιοι αρπάζουν τον εξάχρονο γιο της, τον βάζουν σε ένα αυτοκίνητο και φεύγουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Καθώς το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κι εκείνη δεν μπορεί να ενημερώσει την αστυνομία, η μόνη της επιλογή είναι να το καταδιώξει η ίδια.

Σκηνοθεσία: Λουίς Πριέτο
Πρωταγωνιστούν: Χάλι Μπέρι, Σάγκε Κορία, Κρις Μακ Γκιν και Λιου Τεμπλ

«Κάιρο εμπιστευτικό»

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το αστυνομικό θρίλερ του Σουηδού σκηνοθέτη που απέσπασε το Μέγα Βραβείο Επιτροπής στο Φεστιβάλ Sundance. Η ιστορία ξεκινά λίγες εβδομάδες πριν την αιγυπτιακή επανάσταση, όταν ένας αξιωματικός της διεφθαρμένης αστυνομίας του Καΐρου, ερευνά τον θάνατο μιας νεαρής τραγουδίστριας και ανακαλύπτει ότι αυτό που, αρχικά, έμοιαζε με έγκλημα πάθους, φτάνει σε διαπλοκή μέχρι την ελίτ της εξουσίας. Έτσι, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη, αποφασίζει να σπάσει τους κανόνες και να έρθει σε σύγκρουση όχι μόνο με το σύστημα, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό.

Σκηνοθεσία: Ταρίκ Σαλέχ
Πρωταγωνιστούν: Φαρές Φαρές, Μαρί Μαλέκ και Γιάσερ Αλί Μάχερ

«Σπίτι μου σπιτάκι μας» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στην αισθηματική κωμωδία, μία σαραντάχρονη διαζευγμένη γυναίκα μετακομίζει με τις δύο της κόρες στη γενέτειρά της. Εκεί, συναντά τρεις φιλόδοξους νέους που δεν έχουν πού να μείνουν και συμφωνεί να τους φιλοξενήσει προσωρινά. Όμως, τα πράγματα παίρνουν απροσδόκητη τροπή.

Σκηνοθεσία: Χάλι Μέγιερς Σάιερ
Πρωταγωνιστούν: Ρις Γουίδερσπουν, Λέικ Μπελ, Μάικλ Σιν, Κάντις Μπέργκεν, Νατ Γουλφ και Τζον Ρουντνίτσκι

«Η ταινία LEGO Ninjago» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η κωμωδία κινουμένων σχεδίων βασίζεται στα παιχνίδια LEGO. Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, όλοι αποφεύγουν τον νεαρό μυστικό νίντζα Λόιντ, όταν μαθεύεται πως είναι γιος του αδίστακτου άρχοντα Γκάρμαντον. Έτσι, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον μπαμπά του σε μια επική μάχη, έχοντας τη βοήθεια των επίσης μυστικών νίντζα φίλων του και την καθοδήγηση του σοφού κουνγκ φου μάστερ, Γου.

Σκηνοθεσία: Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ και Μπομπ Λόγκαν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 26/10-1/11

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment