PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 28/9


Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά με επτά ενδιαφέρουσες νέες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες. Στα κινηματογραφικά πλάνα αυτής της εβδομάδας, μια παρέα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, ένας ακτιβιστής μάχεται για τα δικαιώματα των οροθετικών, μια μητέρα αναζητεί τον υπεύθυνο για τον χαμό του γιου της, ένα μυστικό ανατρέπει τη ζωή μιας οικογένειας, ένα ζευγάρι σταματά τον χρόνο για μια νύχτα, ένας νεαρός ζητεί εκδίκηση για τον θάνατο των οικείων του και τρία πρόσωπα διασχίζουν τα μονοπάτια του πολέμου.

«Το Αυτό»

Με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, ένα από τα πιο αγαπημένα βιβλία τρόμου του πολυγραφότατου Στίβεν Κινγκ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Σε μια μικρή πόλη, όπου αρχίζουν να εξαφανίζονται παιδιά μυστηριωδώς, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, όταν τα βάζει με έναν κακό κλόουν με ιστορικό φόνων και βίας που πηγαίνει αιώνες πίσω.

Σκηνοθεσία: Αντρέ Μουσιέτι
Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρεϊ Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ και Γουάιατ Όλεφ

«120 χτύποι το λεπτό»

Υμνώντας τη συλλογικότητα, τον αγώνα προς έναν κοινό σκοπό και την αγάπη χωρίς όρια, το γαλλικό δράμα απέσπασε τον Αργυρό Φοίνικα και το Βραβείο της Επιτροπής Κριτικών Κινηματογράφου στο 70ό Φεστιβάλ Καννών και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς. Η ιστορία τής ταινίας εκτυλίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το AIDS έχει κοστίσει αμέτρητες ζωές, και οι ακτιβιστές της Act Up στο Παρίσι πολλαπλασιάζουν τις δράσεις τους, προκειμένου να ανατρέψουν τη γενική αδιαφορία. Ένας νεοφερμένος στην ομάδα συγκλονίζεται από τη δυναμικότητα ενός από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, που ξοδεύει τις τελευταίες του δυνάμεις στη μάχη ενάντια στο κράτος και τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Σκηνοθεσία: Ρομπέν Καμπιγιό
Πρωταγωνιστούν: Ναϊέλ Περέζ Μπισκαγιάρ, Αρνό Βαλουά και Αντέλ Ενέλ

«Η γυναίκα με τη Μερσεντές»

Το γαλλικό ψυχολογικό θρίλερ βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τατιάνα ντε Ροσνέ, «Μoka». Ηρωίδα του είναι μία μητέρα, η οποία προσπαθεί να βρει τον οδηγό που προκάλεσε τον θάνατο του γιου της. Όταν μαθαίνει κάποια στοιχεία, προχωρά την έρευνα μόνη της κι έρχεται αντιμέτωπη με τη μυστηριώδη ιδιοκτήτρια της σπορ Μερσεντές που σκότωσε το παιδί της.

Σκηνοθεσία: Φρεντερίκ Μερμούντ
Πρωταγωνιστούν: Ναταλί Μπαγί και Εμανουέλ Ντεβός

«Η κόρη»

Η ελεύθερη διασκευή της «Αγριόπαπιας» του Ερρίκου Ίψεν, είχε εννέα υποψηφιότητες για τα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου της Αυστραλίας. Ένας άνδρας, μετά από είκοσι χρόνια στην Αμερική, επιστρέφει στο πατρικό σπίτι του στην Αυστραλία, για να παραστεί στον γάμο του πατέρα του με την κατά πολύ νεότερη οικονόμο του. Καθώς ο γάμος πλησιάζει, η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου οικογενειακού μυστικού ανατρέπει τις ισορροπίες στις ζωές όλων.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Στόουν
Πρωταγωνιστούν: Τζέφρι Ρας, Γιούαν Λέσλι, Πολ Σνάιντερ, Μιράντα Ότο και Άνα Τορβ

«Πόρτο»

Γεμάτο σινεφίλ αναφορές, το αισθηματικό δράμα, με παραγωγό εκτέλεσης τον Τζιμ Τζάρμους, αφηγείται την ιστορία δύο ανθρώπων που υπήρξαν κάποτε για λίγο μαζί. Μυστήριο καλύπτει τις στιγμές που μοιράστηκαν, και, μέσα από χαρούμενες και οδυνηρές αναμνήσεις, ξαναζούν την αιφνιδιαστική τους συνάντηση, που σταμάτησε τον χρόνο για μία νύχτα.

Σκηνοθεσία: Γκέιμπ Κλίνγκερ
Πρωταγωνιστούν: Άντον Γιέλτσιν, Λούσι Λούκας, Πολ Καλάτρ και Φρανσουάζ Λεμπρόν

«American Assassin: Η εκδίκηση»

Ένας 23άχρονος, που έχασε τους γονείς του σε δυστύχημα και την κοπέλα του σε τρομοκρατική επίθεση, είναι ο ήρωας του θρίλερ δράσης, που βασίζεται στο βιβλίο του Βινς Φλιν. Ζητώντας εκδίκηση, προσλαμβάνεται στη CIA, εκπαιδεύεται από έναν παλαίμαχο του Ψυχρού Πολέμου και, μαζί, ερευνούν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Κουέστα
Πρωταγωνιστούν: Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Σκοτ Άντκινς, Μάικλ Κίτον, Τέιλορ Κιτς, Σάνα Λάθαν και Σαρλότ Βέγκα

«Παράδεισος»

Το ρωσικό πολεμικό δράμα ακολουθεί τρία άτομα, των οποίων τα μονοπάτια διασχίζουν μια τρομερή περίοδο πολέμου, μια Ρωσίδα αριστοκράτισσα μετανάστρια και μέλος της Γαλλικής Αντίστασης, έναν Γάλλο συνεργάτη της και έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό των SS.

Σκηνοθεσία: Αντρέι Κοντσαλόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Γιουλίγια Βισότσκαγια, Βίκτορ Σουκορούκοφ και Ζαν Ντενί Ρομέρ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 28/9-4/10

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment