PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 17/8


Επτά νέες ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Προκλητική και καταιγιστική δράση, έρωτες, πάθη, πόλεμοι, προδοσίες, μαντικές δυνάμεις, φαρμακερές αποκαλύψεις και παράτολμα ταξίδια καταλαμβάνουν τη μεγάλη οθόνη.

«Atomic blonde»

Με φόντο το Βερολίνο της πτώσης του τείχους, το καταιγιστικό θρίλερ δράσης θα προβάλλεται από τις 21 Αυγούστου. Μια αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορας αναλαμβάνει τη μυστική αποστολή να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Για να τα καταφέρει, πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της…

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λέιτς
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν και Τζέιμς ΜακΑβόι

«Αβέβαιος θρίαμβος»

Για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το αριστουργηματικό κλασικό μυθιστόρημα του Joan Sales, μια καθηλωτική ιστορία προδοσίας, πάθους και μοιραίων σχέσεων, η οποία αποτελεί τη μοναδική καταγραφή του Ισπανικού Εμφύλιου Πολέμου από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων. Στην Ισπανία του 1937, ένας στρατιώτης, ο οποίος δεν πιστεύει στον πόλεμο που υπηρετεί, ερωτεύεται παράφορα μια μοιραία γυναίκα που διψά για εξουσία. Όμως, εκείνη τον ξεγελά και ποδοπατά την αυτοπεποίθησή του, παρασέρνοντάς τον σε μια δίνη πάθους, προδοσίας και ταπείνωσης που έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους.

Σκηνοθεσία: Αγκούστι Βιγιαρόνγκα
Πρωταγωνιστούν: Οριόλ Πλα, Τερέλε Παβέζ, Μαρσέλ Μποράς και Λουίζα Γκαβάσα

«Πλανητάριο»

Το αισθηματικό δράμα φαντασίας και μυστηρίου, μας ταξιδεύει στο Παρίσι, στα τέλη της δεκαετίας του 1930, όπου δύο νεαρά μέντιουμ ολοκληρώνουν την περιοδεία τους. Γοητευμένος από το χάρισμά τους, ένας πανίσχυρος Γάλλος παραγωγός, προσλαμβάνει τα δύο κορίτσια για μια πολύ φιλόδοξη ταινία. Στον πυρετό τού κινηματογράφου, των πειραμάτων και των συναισθημάτων, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σύντομα στην Ευρώπη.

Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Λίλι Ρόουζ Ντεπ και Εμανουέλ Σάλιντζερ

«150 mg»

Βασισμένο στο βιβλίο της Ιρέν Φρανσόν, «MEDIATOR 150 mg», το γαλλικό βιογραφικό δράμα αποτυπώνει την πραγματική ιστορία μίας πνευμονολόγου σε ένα νοσοκομείο στη Βρέστη, η οποία ανακαλύπτει ότι ανεξήγητοι θάνατοι ασθενών συνδέονται με τη λήψη του Mediator, ενός φαρμάκου που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και 30 χρόνια. Με όλους και όλα εναντίον της, αναζητεί την αλήθεια, προσπαθώντας να φέρει στο φως αυτή την υπόθεση, που ξεκίνησε ως απόρρητη, αλλά, τελικά, έφτασε στα ΜΜΕ.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Μπερκό
Πρωταγωνιστούν: Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν και Μπενουά Μαγκιμέλ

«Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή»

Στην κωμωδία δράσης, ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους και αδίστακτους εκτελεστές του πλανήτη. Έτσι, ενώ είναι για χρόνια αντιμέτωποι, τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα θεότρελο 24ωρο.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιουζ
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ, Ελοντί Γιουνγκ, Χοακίμ Ντε Αλμέιντα, Κίρστι Μίτσελ και Ρίτσαρντ Ι. Γκραντ

«Baby driver»

Αστυνομικό θρίλερ, γεμάτο δράση, μουσική, φιγούρες, απότομα φρεναρίσματα και ιλιγγιώδεις επιταχύνσεις, με σημεία αναφοράς σε διάσημες ταινίες καταδίωξης. Ένας οδηγός ειδικός στις αποδράσεις μεταφέρει τους πιο σκληρούς εγκληματίες με ριψοκίνδυνη χάρη και ένα προσωπικό soundtrack να παίζει για τον ίδιο και μόνο, σχεδιάζοντας την κάθε απόδραση με βάση τον ρυθμό των τραγουδιών που ακούει. Όταν ερωτεύεται μια γλυκιά σερβιτόρα, όλα αλλάζουν ξαφνικά.

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ
Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Σπέισι, Άνσελ Έλγκορτ, Τζον Χαμ, Τζέιμι Φοξ και Λίλι Τζέιμς

«Ο γιος του Μεγαλοπατούσα»

Στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων των Μπεν Στάσεν και Ζερεμί Ντεγκρισόν, ένα αγόρι κάνει ένα παράτολμο ταξίδι, για να εξιχνιάσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα. Εκείνος, κρυμμένος βαθιά στο δάσος για πολύ καιρό, ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από μία εταιρεία – κολοσσό, που θέλει να κάνει πειράματα, χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με τον γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν

Σε επανέκδοση θα προβληθούν, επίσης, το τρομακτικό θρίλερ του 1980, σε σκηνοθεσία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Η λάμψη» και η κλασική σπονδυλωτή κομεντί του Βιτόριο Ντε Σίκα, «Επτά φορές γυναίκα».

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 17/8-23/8

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment