PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 10/8


Έξι νέες ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μια αναγκαστική συνεργασία γίνεται πολύ βίαιη, μια ασθένεια αλλάζει τα σχέδια ενός αδίστακτου καριερίστα, ένας μυστικός πράκτορας προσπαθεί να αποτρέψει μία ολέθρια βιοχημική καταστροφή, ένας συγγραφέας συναντά μετά από χρόνια τον μοναδικό έρωτα της ζωής του, ένα ταξίδι λίγων ωρών εξελίσσεται σε πολυήμερη διαδρομή και ένας άφραγκος πατέρας πρέπει να τηρήσει μια ακριβή υπόσχεση του, στις ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει»

Το ισπανικό αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου μας μεταφέρει στη Μαδρίτη του 2011, όπου ενάμισι εκατομμύριο πιστοί περιμένουν την επίσκεψη του Πάπα, και η πόλη επιτηρείται στενά από δυνάμεις ασφαλείας. Η φαινομενικά πανηγυρική ατμόσφαιρα διακόπτεται βίαια, όταν διάφορες ηλικιωμένες γυναίκες βρίσκονται δολοφονημένες με εμφανή σημάδια σεξουαλικής επίθεσης. Δύο ντετέκτιβ, με τους οποίους κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί, αναγκάζονται να συνεργαστούν μεταξύ τους, με εντολή την άμεση και απόλυτα μυστική εξιχνίαση των εγκλημάτων. Η σύμπραξη αυτή θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς από τους δυο τους δεν διαφέρει και πολύ από τον δολοφόνο.

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Ντε Λα Τόρε, Ρομπέρτο Άλαμο και Ξαβιέ Περέιρα

«Ο σύμβουλος»

Στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, ο αναγνωρισμένος παραγωγός Μαρκ Γουίλιαμς δημιουργεί ένα σύγχρονο κοινωνικό δράμα. Ένας εργασιομανής οικογενειάρχης, που επιδιώκει με κάθε τρόπο την επαγγελματική του ανέλιξη, φτάνει πολύ κοντά στον στόχο του για την κατάκτηση μια υψηλότερης θέσης. Ενώ βάζει τα δυνατά του, για να υπερισχύσει μιας εξίσου αποφασισμένης διεκδικήτριας της ίδιας θέσης, μια σοβαρή ασθένεια πλήττει τον 10χρονο γιο του και του ανατρέπει όλα τα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς
Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Γουίλιεμ Νταφόε, Άλισον Μπρι και Άλφρεντ Μολίνα

«Επίλεκτος πράκτορας Stratton»

Στον σκοτεινό κόσμο των κατασκόπων και των μυστικών υπηρεσιών μάς ξεναγεί το θρίλερ δράσης, που άντλησε την έμπνευσή του από τη σειρά βιβλίων του Ντάγκλας Φάλκονερ, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού. Ένας μυστικός πράκτορας και ο Αμερικανός ομόλογός του κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν, προκειμένου να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα. Όμως, δεν τα καταφέρνουν, με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός. Έτσι, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, ο άλλος πρέπει να αξιοποιήσει όλη την εκπαίδευση και την εμπειρία του, ώστε να αποτρέψει την αφάνταστη καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Ουέστ
Πρωταγωνιστούν: Ντόμινικ Κούπερ, Όστιν Στόουελ, Τζέμα Τσαν, Τόμας Κρέτσμαν και Τάιλερ Χέκλιν

«Επιστροφή στο Μόντοκ»

Αισθηματικό δράμα, το οποίο προέκυψε με έναυσμα την αυτοβιογραφική νουβέλα του Μαξ Φρις, ένας συγγραφέας βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για την προώθηση του νέου του βιβλίου, όταν συναντά ξανά τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε σε όλη του τη ζωή, πριν από δεκαεπτά χρόνια. Μπορεί, άραγε, να υπάρξει μέλλον στο παρελθόν τους;

Σκηνοθεσία: Φόλκερ Σλέντορφ
Πρωταγωνιστούν: Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Νίνα Χος, Σούζαν Βολφ, Ίσι Λαμπόρντ, Μπρόνα Γκάλαχερ και Νιλς Άρεστραπ

«Το Παρίσι μπορεί να περιμένει»

Ηρωίδα της αισθηματικής κομεντί είναι μία γυναίκα παντρεμένη με έναν επιτυχημένο παραγωγό του Χόλυγουντ, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και την παραμελεί. Σε ένα οδικό ταξίδι της με τον Γάλλο συνεργάτη του συζύγου της, η -υπό κανονικές συνθήκες- επτάωρη διαδρομή εξελίσσεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι πολλών ημερών.

Σκηνοθεσία: Έλενορ Κόπολα
Πρωταγωνιστούν: Άλεκ Μπάλντουιν, Νταιάν Λέιν και Αρνό Βιάρ

«Και ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Η ιταλική κωμωδία σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων στην Ιταλία. Ένας πατέρας έχει υποσχεθεί στον γιο του ότι, αν πάρει σε όλα τα μαθήματα «άριστα», θα του κάνει δώρο τις διακοπές των ονείρων του. Όταν ο μικρός τα καταφέρνει, έχει ξεσπάσει η κρίση, και αυτός και η γυναίκα του είναι άνεργοι. Τώρα, πρέπει να τηρήσει την υπόσχεση του. Όμως, είναι εντελώς άφραγκος.

Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουνζιάντε
Πρωταγωνιστούν: Κέκο Τζαλόνε, Αουρόρε Εργκούι και Μίριαμ Νταλμάτζιο

Σε επανέκδοση θα προβληθεί, επίσης, η ταινία του Δήμου Αβδελιώδη, Το Δέντρο που Πληγώναμε.

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 10/8-16/8

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment