PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 3/8


Ο Αύγουστος ξεκινά με έξι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το καλό και το κακό συγκρούονται στην έσχατη μάχη, μια απαγωγή κρύβει πολλές παγίδες, ένας κυνηγός ακολουθεί τα μυστηριώδη ίχνη ενός εγκλήματος, το τέλος μιας κυριαρχίας προκαλεί φιλονικίες, ένας βετεράνος πολέμου βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και ένας ερωτευμένος άνδρας παλεύει με τον κακό του εαυτό, συνθέτουν τον κινηματογραφικό καμβά αυτής της εβδομάδας.

«Ο μαύρος πύργος»

Το μπεστ σέλερ του πολυγραφότατου και πολυβραβευμένου Στίβεν Κινγκ, ο οποίος δημιούργησε έναν επικό φανταστικό κόσμο στη σειρά των οκτώ βιβλίων του, «Ο μαύρος πύργος» συνδυάζει στοιχεία γουέστερν, θρίλερ και φαντασίας σε αυτή την εκρηκτική ταινία δράσης. Ο τελευταίος πιστολέρο, ο οποίος είναι ορκισμένος υπερασπιστής του Σύμπαντος και εγκλωβισμένος σε μια αέναη μάχη με τον Μαυροντυμένο Άντρα, προσπαθεί να τον εμποδίσει να γκρεμίσει τον Μαύρο Πύργο, που κρατά όλο το σύμπαν σε ισορροπία. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται και την αναπάντεχη βοήθεια ενός χαρισματικού εφήβου που έρχεται από τη δική μας πραγματικότητα, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη.

Σκηνοθεσία: Νικολάι Άρσελ
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Ίντρις Έλμπα, Κάθριν Γουίνικ, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Έιμπι Λι και Τομ Τέιλορ

«Ίρις»

Εμπνευσμένη από την ιαπωνική ταινία «Chaos» του Χιντέο Νακάτα, η γαλλική ταινία είναι «ένα θρίλερ χειραγώγησης, που φλερτάρει με τους κώδικες ενός ερωτικού φιλμ νουάρ», όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης. Η όμορφη γυναίκα ενός πλούσιου και ισχυρού τραπεζίτη εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Όταν του ζητούν ένα τεράστιο ποσό για λύτρα, ξεκινά, υπό την παρακολούθηση μιας αστυνομικού, να αφήσει τα χρήματα στο σημείο που του έχουν υποδείξει οι απαγωγείς. Όμως, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και εκείνη δεν είναι εκεί…

Σκηνοθεσία: Ζαλίλ Λεσπέρ
Πρωταγωνιστούν: Ρομάν Ντιρί, Σαρλότ Λε Μπον, Τζαλίλ Λεσπέρ, Καμίλ Κοτέν, Αντέλ Μπεντσερίφ και Σοφί Βερμπέκ

«Στα ίχνη του ανέμου»

Το αστυνομικό θρίλερ δράσης και μυστηρίου που απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του φετινού Φεστιβάλ των Καννών. Μία κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε μία απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής, και μία νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων, με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ο άνθρωπος αυτός έχει ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινότητα, αλλά και ένα παρελθόν που τον κατατρέχει και τον ωθεί να κάνει τα πάντα, για να βρει τους ενόχους.

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Σέρινταν
Πρωταγωνιστούν: Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν και Τζον Μπέρνταλ

«Το στέμμα των Ινδιών»

Το βιογραφικό δράμα, ξετυλίγει τα γεγονότα του τελευταίου εξαμήνου της βρετανικής κυριαρχίας στην Ινδία, το 1947, με επίκεντρο τον χαρισματικό και ευφυέστατο αντιβασιλέα της Ινδίας, Λόρδο Μάουντμπατεν, ο οποίος έχει την αποστολή να παραδώσει τη χώρα πίσω στον λαό της. Στην πολυτελή οικία του, συνυπάρχουν οι Βρετανοί αποικιοκράτες και το υπηρετικό προσωπικό, που απαρτίζεται από 5.000 ινδουιστές, μουσουλμάνους και σιχ. Έτσι, οι φιλονικίες εξαπλώνονται σε όλα τα μέτωπα του σπιτιού.

Σκηνοθεσία: Γκούριντερ Γκάντχα
Πρωταγωνιστούν: Γκίλιαν Άντερσον, Μάικλ Γκαμπόν, Χιου Μπονεβίλ, Μανίς Νταγιάλ και Σάιμον Κάλοου

«Σε απόσταση ασφαλείας»

Στην περιπέτεια δράσης, ένας βετεράνος πολέμου, ο οποίος υποφέρει από μετατραυματικό στρες και έχει να δει την κόρη του πολύ καιρό, βρίσκει, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, μία χαμηλόμισθη δουλειά ως προσωπικό ασφαλείας σε ένα παλιό εμπορικό κέντρο. Όμως, βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν ένα δεκάχρονο κορίτσι, που είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, ζητεί απεγνωσμένα τη βοήθειά του, κάνει τα πάντα, για να το σώσει.

Σκηνοθεσία: Αλέν Ντεροσέ
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Λίαμ ΜακΙντάιρ, Γκαμπριέλα Ράιτ και Τσαντ Λίντμπεργκ

«Σουζάνα με σκοτώνεις»

Βασισμένη στο μυθιστόρημα «Ciudades desiertas» του Χοσέ Αγκουστίν, η αισθηματική κωμωδία, αφηγείται με μια δόση κυνισμού το ταξίδι ενός Μεξικανού στην καρδιά των ΗΠΑ, σε μια αυστηρή κοινωνία και έναν ψυχρό χειμώνα, αλλά, πάνω από όλα, στην ίδια του την ψυχή, σε μια μάχη ανάμεσα στη μάτσο ιδιοσυγκρασία του και την αγάπη του για την κοπέλα του, η οποία τον εγκατέλειψε χωρίς καμία προειδοποίηση και έκανε μια νέα σχέση. Όταν τη βρίσκει, συμφιλιώνονται. Όμως, αρχίζει πάλι να κάνει όσα την οδήγησαν να φύγει από κοντά του.

Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Σνάιντερ
Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βερόνικα Εκέγκουϊ, Άσλεϊ Γκρέις, Τζέιντιν Γουόνγκ και Μπιορν Χλίνουρ Χάραλντσον

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 3/8-9/8

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment