PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 20/7


Έξι νέες ταινίες προβάλλονται στις αίθουσες από σήμερα. Μια μυστηριώδης δολοφονία ζητεί εξιχνίαση, μία όμορφη χήρα ψάχνει πλούσιους συζύγους, ένα χωρισμένο ζευγάρι αναγκάζεται να συγκατοικήσει, δύο κλέφτες πιάνονται επ’ αυτοφώρω, μία αδέξια κοπέλα πραγματοποιεί «αξιοκρατικά» το όνειρό της και ο διασημότερος Γάλλος κωμικός δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, στις ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Αόρατος επισκέπτης»

Γεμάτο αινίγματα και ύποπτες συναλλαγές, το ισπανικό θρίλερ μυστηρίου εξερευνά την ανθρώπινη φύση σε ακραίες καταστάσεις, επιδιώκοντας να καταδείξει τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχουν κάποιες αποφάσεις που λαμβάνονται υπό πίεση. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του να κείτεται δίπλα του. Μην μπορώντας να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί, προσλαμβάνει μια διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον βοηθήσει. Με τον χρόνο να τους κυνηγά, προσπαθούν να λύσουν όλους τους γρίφους, για να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σκηνοθεσία: Οριόλ Πάουλο
Πρωταγωνιστούν: Μάριο Κασάς, Άνα Βάγκενερ, Χοσέ Κορονάντο, Μπάρμπαρα Λένι και Φρανθέσκ Ορέγια

«Έρωτες & φιλίες»

Βασισμένη στο επιστολικό διήγημα της Τζέιν Όστεν, «Lady Susan», το οποίο σατιρίζει διακριτικά τα ήθη της προ – βικτοριανής Αγγλίας, η αισθηματική κομεντί εποχής μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1790. Μια όμορφη νεαρή χήρα εγκαθίσταται προσωρινά στην έπαυλη των πεθερικών της, μέχρι να καταλαγιάσουν οι φήμες που κυκλοφορούν στους αριστοκρατικούς κύκλους σχετικά με τις ερωτικές της περιπέτειες. Είναι αποφασισμένη να βρει πλούσιο σύζυγο για τον εαυτό της και για την κόρη της, αλλά και να συναντά τον εραστή της. Όμως, η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό της.

Σκηνοθεσία: Γουίτ Στίλμαν
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Μόρφιντ Κλαρκ, Τομ Μπένετ, Τζεν Μάρεϊ, Κλοέ Σεβινί και Στίβεν Φράι

«Και μαζί και χώρια»

Στη γαλλική κωμωδία, ένας άνδρας που έχει χωρίσει ομαλά με τη γυναίκα του, αποφασίζει, λόγω οικονομικών προβλημάτων, να επιστρέψει στο σπίτι που ζει εκείνη με τα παιδιά τους, αφού του ανήκει ένα ποσοστό. Έτσι, όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της αναγκαστικής συγκατοίκησης.

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Φαρουτζιά
Πρωταγωνιστούν: Ζιλ Λελούς, Λουίζ Μπουρζουάν, Μανού Παγιέ και Μαριλού Μπερί

«Overdrive»

Ήρωες της ταινίας δράσης είναι δύο αδερφοί, οι οποίοι εξειδικεύονται στις κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων. Όταν ένας μαφιόζος τους πιάνει επ’ αυτοφώρω, τους χαρίζει τη ζωή τους, με τον όρο να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από τη συλλογή του μεγάλου του αντιπάλου.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Νεγκρέ
Πρωταγωνιστούν: Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ, Σάιμον Αμπκαριάν, Κλέμενς Σικ, Άνα Ντε Άρμας και Γκάια Βάις

«ΜΑΤ: Μονάδα Αποδόμησης Τάξης»

Η κωμωδία δράσης σημείωσε θεαματική εισπρακτική επιτυχία στη Γαλλία. Μία κοπέλα ονειρεύεται να «μπει» στις ειδικές δυνάμεις, αλλά όλες οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό, εξαιτίας της αδεξιότητάς της. Το όνειρό της πραγματοποιείται, όταν ασκούνται πιέσεις από τον υπουργό πατέρα της.

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπουν
Πρωταγωνιστούν: Άλις Πολ, Ντάνι Μπουν, Μισέλ Μπλανκ, Ιβάν Ατάλ και Σαμπίν Αζεμά

«Οι ασύλληπτες διακοπές του Λουί Ντε Φινές»

Ο διασημότερος κωμικός του γαλλικού σινεμά πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του 1967. Υποδύεται τον υπέρμετρα αυταρχικό διευθυντή ενός αυστηρού γαλλικού οικοτροφείου, ο οποίος γίνεται έξαλλος, όταν ανακαλύπτει ότι ο γιος του έχει αποτύχει σε όλα τα μαθήματα. Έτσι, τον στέλνει σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών για μετεκπαίδευση στην Αγγλία και, στη θέση του, φιλοξενεί την κόρη ενός πλούσιου παραγωγού ουίσκι. Όμως, ο άτακτος γιος έχει άλλα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Ζαν Ζιρό
Πρωταγωνιστεί: Λουί Ντε Φινές, Φερντί Μέιν, Μαρτίν Κέλι και Φρανσουά Λέκια

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 20/7-26/7

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment