PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 6/7


Έξι νέες ταινίες προβάλλονται στις αίθουσες από σήμερα. Καταπιεσμένες γυναίκες φτάνουν στα άκρα για έναν άντρα, ένας πιλότος κάνει μία ριψοκίνδυνη επιλογή, μία γυναίκα βρίσκει απροσδόκητα τον έρωτα, ένας υπερήρωας επιστρέφει στον τόπο του, ένας πρώην ζιγκολό προσπαθεί να εφαρμόσει ξανά τις τεχνικές του και ένας επίδοξος αστυνομικός πέφτει θύμα μιας τρομοκράτισσας, στις ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Η αποπλάνηση»

Το ατμοσφαιρικό θρίλερ, απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία αφηγείται, μέσα από τη γυναικεία ματιά, την ιστορία ενός πληγωμένου στρατιώτη που, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου, βρίσκει καταφύγιο σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων. Η παρουσία του ξυπνά στα κορίτσια και τις μοναχικές γυναίκες του σχολείου καταπιεσμένα ένστικτα, πάθη και ανάγκες, προκαλώντας ανταγωνισμούς και συγκρούσεις που φτάνουν στα άκρα.

Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα (βραβευμένη με Όσκαρ)
Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν (βραβευμένη με Όσκαρ), Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ, Κόλιν Φάρελ, Ανγκουρί Ράις και Ούνα Λόρενς

«Ο πιλότος»

Αστυνομικό θρίλερ το οποίο βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα, μας μεταφέρει στην Αργεντινή του 1977, όπου η στρατιωτική δικτατορία αποφασίζει να εκτελέσει πολιτικούς κρατουμένους, ρίχνοντάς τους στη θάλασσα από πολεμικά αεροσκάφη. Ένας πιλότος αυτών των πτήσεων βρίσκεται σε ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια της ζωής του, όταν συνειδητοποιεί τη μοίρα των επιβατών του.

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Μπορενστάιν
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν, Όσκαρ Μαρτίνες και Ίνμα Κουέστα

«Απροσδόκητος έρωτας»

https://www.youtube.com/watch?v=qfT9BTF8gGs

Εμπνευσμένη από μία πραγματική ιστορία, η αισθηματική κομεντί είναι μία τρυφερή ιστορία για το πώς η αγάπη μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη και αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο σε ό,τι αφορά στις δεύτερες ευκαιρίες. Μία ευκατάστατη χήρα βρίσκει απροσδόκητα την αγάπη στο πρόσωπο ενός φτωχού άντρα, όταν αντιμετωπίζουν μαζί, αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι του.

Σκηνοθεσία: Τζόελ Χόπκινς
Πρωταγωνιστούν: Ντάιαν Κίτον (βραβευμένη με Όσκαρ), Μπρένταν Γκλίσον, Χιου Σκίνερ, Πίτερ Σινγκ, Λέσλι Μάνβιλ και Τζέιμς Νόρτον

«Spider – Man: Επιστροφή στον τόπο του»

Το κόμικ της Marvel επιστρέφει μέσα από την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Τζον Γουότς, που προβάλλεται και σε τρισδιάστατη έκδοση. Ο Πήτερ Πάρκερ, ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με τη θεία του, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα. Καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα, εμφανίζεται ένας καινούργιος εχθρός. Και τότε, όλα όσα θεωρεί σημαντικά αρχίζουν να απειλούνται.

Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μαρίζα Τομέι, Ντόναλντ Γκλόβερ, Τζον Φαβρό, Μάρτιν Σταρ και Μάικλ Κίτον

«Πώς να γίνεις Λατίνος εραστής»

Ήρωας της κωμωδίας είναι ένας πρώην ζιγκολό. Μετά από 25 χρόνια, η 80χρονη πια σύζυγός του τον παρατά για έναν νεότερό άνδρα. Έτσι, αναγκάζεται να πάει να ζήσει με την αποξενωμένη αδερφή του και τον εκκεντρικό γιο της. Ανυπομονώντας να γυρίσει στην πολυτελή ζωή που είχε συνηθίσει, εκμεταλλεύεται τον νεανικό έρωτα του ανιψιού του για μια συμμαθήτριά του, για να προσεγγίσει τη χήρα δισεκατομμυριούχο γιαγιά της.

Σκηνοθεσία: Κεν Μαρίνο
Πρωταγωνιστούν: Σάλμα Χάγιεκ, Γιουτζίνιο Ντερμπέζ, Ρομπ Λόου, Κρίστεν Μπελ και Ράκελ Γουέλς

«Τι όμορφη μέρα Θεέ μου!»

Στην τεράστια κωμική επιτυχία του 2011, η οποία έσπασε ρεκόρ στα ιταλικά ταμεία, ένας αγράμματος τύπος, που ονειρευόταν πάντα να γίνει αστυνομικός, αποτυγχάνει για τρίτη φορά στις εξετάσεις. Όμως, καταφέρνει, με μέσο, να εξασφαλίσει μια θέση ως μυστικός πράκτορας στον Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου. Έτσι, γίνεται το τέλειο θύμα για μία τρομοκράτισσα, η οποία αναλαμβάνει να τον αποπλανήσει.

Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουνζιάντε
Πρωταγωνιστούν: Τσέκο Ζαλόνε, Λουίτζι Λουτσιάνο, Ναμπίχα Ακάρι και Ρόκο Παπαλέο

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 6/7-12/7

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment