PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 29/6


Πέντε νέες ταινίες προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες, κι ενώ οι θερμοκρασίες «χτυπούν» 40άρια. Μία συγκλονιστική αληθινή διάσωση, μία δυνατή ιστορία για τη βίαιη φύση του ανθρώπινου είδους και τρεις κωμωδίες με φιλικές, οικογενειακές και πολιτικές ανεξέλεγκτες καταστάσεις ξετυλίγονται στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.

«Η γυναίκα του ζωολογικού κήπου»

Βασισμένο στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ της Νταϊάν Άκερμαν, το βιογραφικό δράμα αφηγείται την απίστευτη πραγματική και σχετικά άγνωστη ιστορία της Αντονίνα Ζαμπίνσκι, η οποία, στην Πολωνία του 1939, έσωσε τη ζωή εκατοντάδων Εβραίων, κρύβοντάς τους στον ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας, κατά την επέλαση των Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσαστέιν, Ντάνιελ Μπριλ, Γιόχαν Χέλντενμπεργκ

«Η οργή ενός υπομονετικού ανθρώπου»

Μια δυνατή ιστορία για τη βίαιη φύση του ανθρώπινου είδους και την ψευδαίσθηση της εξιλέωσης, ένας μοναχικός και ντροπαλός άνδρας γνωρίζει μία γυναίκα, της οποίας ο σύζυγος βρίσκεται στη φυλακή εδώ και οκτώ χρόνια. Όταν αποφυλακίζεται, ελπίζει πως θα μπορέσει να ξεκινήσει από την αρχή μαζί της. Όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μπερδεμένη γυναίκα και με έναν ξένο, που θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχει αποσπάσει τέσσερα από τα σημαντικότερα βραβεία Γκόγια (καλύτερης ταινίας, καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου, καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και καλύτερου β΄ ανδρικού ρόλου για τον Μανόλο Σόλο), το ισπανικό αυτό θρίλερ είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Ραούλ Αρεβάλο.

Σκηνοθεσία: Ραούλ Αρεβάλο
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Ντε Λα Τόρε, Ρουθ Ντιάζ, Λούις Καλέχο

«Τα παράπονα στον δήμαρχο»

Τη μεγαλύτερη φετινή επιτυχία στην Ιταλία σημείωσε η κωμωδία, που μάς μεταφέρει σε ένα μικρό χωριό της Σικελίας, του οποίου ο -για πολλά χρόνια- διεφθαρμένος δήμαρχος χάνει τις εκλογές από έναν υποδειγματικό πολίτη, γεμάτο ήθος και ιδανικά. Είναι, όμως, οι κάτοικοι έτοιμοι να υποδεχτούν αυτήν τη νέα εποχή νομιμότητας και τάξης;

Σκηνοθεσία: Σάλβο Φικάρα και Βαλεντίνο Πικόνε
Πρωταγωνιστούν: Σάλβο Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε, Βιντσέντζο Αμάτο, Τόνι Σπεραντέο, Λέο Γκουλότα, Σέρτζιο Φρίσκια και Αντόνιο Κατάνια

«Πάρτι γυναικών»

Ηρωίδες της κωμωδίας είναι πέντε φίλες από τα φοιτητικά τους χρόνια, οι οποίες, δέκα χρόνια μετά, αποφασίζουν να βρεθούν για το bachelorette πάρτι μίας από αυτές, η οποία παντρεύεται. Καθώς προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο, θυμούνται τις ακρότητες του ένδοξου παρελθόντος τους. Όμως, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας stripper πέφτει νεκρός στο σαλόνι τους.

Σκηνοθεσία: Λουτσία Ανιέλο
Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ ΜακΚίνον, Ζόε Κράβιτς, Τζίλιαν Μπελ, Ντέμι Μουρ, Κόλτον Χέινς, Τάι Μπάρελ και Ντιν Γουίντερς

«Οδηγός οικογενειακής επιβίωσης»

Στη γαλλική κωμωδία, ένας 13χρονος βρίσκεται στο κέντρο μίας «πολυσυλλεκτικής» οικογένειας. Με έξι ετεροθαλή αδέλφια, οκτώ γονείς και εξίσου πολλά σπίτια και μετακινήσεις, η οικογενειακή του ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη από τη σχολική. Η υπομονή, όμως, έχει κι ένα όριο. Έτσι, τα παιδιά αποφασίζουν να επαναστατήσουν και να αντιστρέψουν τους κανόνες.

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ
Πρωταγωνιστούν: Ζιλί Γκαγιέ, Τιερί Νεβίκ, Ζιλί Ντεπαρντιέ, Λουσιέν Ζαν – Μπατίστ, Κλοντιά Ταγκμπό, Φιλίπ Κατερίν και Σαντάλ Λαντεσού.

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 29/6-5/7

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment