PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες από την Πέμπτη 2/6


Πέντε νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες.

Η παράτολμη μύηση μιας ερωτευμένης κοπέλας σε μια επικίνδυνη αίρεση, ο θλιβερός αποχωρισμός και η επανένωση με ένα δέντρο 2.000 ετών, η σικάτη εκδίκηση μιας σχεδιάστριας μόδας, μια ανυπόφορη συγκατοίκηση και η επιστροφή κάποιων γνώριμων παράξενων ηρώων κυριαρχούν στη μεγάλη οθόνη, αυτήν την εβδομάδα.

«H αποικία»

Το θρίλερ του – βραβευμένου με Όσκαρ – Φλόριαν Γκάλενμπεργκερ, με τους Έμα Γουότσον, Ντάνιελ Μπριλ, Μίκαελ Νίκβιστ και Ριτσέντα Κάρεϊ, μας μεταφέρει στη Χιλή του 1973, όταν τα πλήθη βγαίνουν στους δρόμους, για να διαμαρτυρηθούν για το πραξικόπημα του στρατηγού Πινοσέτ. Ένα ευτυχισμένο νεαρό ζευγάρι συλλαμβάνεται από τη μυστική αστυνομία και ο άνδρας μεταφέρεται σε ένα μέρος, όπου γίνονται ανακρίσεις και βασανιστήρια. Πρόκειται για μια κρυφή στρατιωτική εγκατάσταση, χτισμένη κάτω από την γερμανική κοινότητα Colonia Dignidad («Αποικία Αξιοπρέπεια»), την οποία χρησιμοποιεί ως κάλυψη. Μέσα στην απελπισία της, η αγαπημένη του προσπαθεί να γίνει μέλος της μυστηριώδους αίρεσης, προκειμένου να τον βρει και να τον βοηθήσει. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει, για να σώσει τον έρωτά της;

«Η ελιά»

Στο ισπανικό δράμα της πολυβραβευμένης σκηνοθέτιδας Ισιάρ Μπολαίν, μια εικοσάχρονη κοπέλα τρέφει μεγάλη αγάπη για τον άρρωστο και θλιμμένο παππού της. Όταν εκείνος αρνείται πια ακόμα και να φάει, το κορίτσι πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να τον βοηθήσει είναι να βρει και να φέρει πίσω την αγαπημένη του ελιά, που ξεριζώθηκε και πουλήθηκε από την οικογένειά του, πριν 12 χρόνια. Χωρίς σχέδιο και χρήματα, πείθει συγγενείς και φίλους να την ακολουθήσουν στην αναζήτηση του δέντρου, που ανήκε στην οικογένειά της για περισσότερο από 2 χιλιετίες. Πρωταγωνιστούν οι Χαβιέ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Πεπ Άμπρος, Μάνιουελ Κουκάλα, Μιγκέ Άνχελ Αλαντρέν και Μαρία Ρομέρο.

«Η μοδίστρα»

Μιλώντας για την υψηλή ραπτική, την αγάπη και την εκδίκηση, το δράμα της Τζόσλιν Μουρχάουζ βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ρόζαλι Χαμ. Η – βραβευμένη με Όσκαρ – Κέιτ Γουίνσλετ και οι Τζούντι Ντέιβις, Λίαμ Χέμσγουορθ και Χιούγκο Γουίβινγκ μάς ταξιδεύουν στην επαρχία της Αυστραλίας, τη δεκαετία του ’50, όπου μια κοσμοπολίτισσα σχεδιάστρια μόδας επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε, από την οποία έφυγε σε μικρή ηλικία, επειδή την είχαν κατηγορήσει ότι είχε δολοφονήσει ένα αγόρι. Τώρα, με τη βοήθεια της ραπτικής της μηχανής, μεταμορφώνει τις γυναίκες της περιοχής και εκδικείται αυτούς που την υποτίμησαν.

«Έρωτας στα τυφλά»

Ένας λεπτός τοίχος, που δημιουργεί μια υποχρεωτική ηχητική και τυφλή συγκατοίκηση, βάζει σε περιπέτειες δύο ιδιαίτερους ανθρώπους, στη γαλλική κωμωδία του Κλοβίς Κορνιγιάκ, με τον ίδιο και τους Μελανί Μπερνιέ, Φιλίπ Ντουκέσν και Λιλού Φολί. Εκείνος είναι ένας δημιουργός γρίφων, αφοσιωμένος στη δουλειά του, λιγομίλητος και μισάνθρωπος, που δεν μπορεί να δουλέψει, παρά μόνο με απόλυτη ηρεμία. Εκείνη είναι μια νεαρή πιανίστρια, που προετοιμάζεται για έναν σημαντικό διαγωνισμό και πρέπει να κάνει πολλές πρόβες. Έπειτα από πολλές προσπάθειες να βλάψει ο ένας τον άλλον, θα συμφωνήσουν για τις ώρες που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας τον ηχητικό του χώρο. Σταδιακά, αυτή η μεσοτοιχία και η άτυπη συμφωνία τους θα τους αλλάξουν τη ζωή.

«Τα χελωνονιντζάκια 2»

Στη δεύτερη κινηματογραφική συνέχεια της «μεταλλαγμένης» τηλεοπτικής σειράς, τα Χελωνονιντζάκια καλούνται να σώσουν για άλλη μια φορά τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο από μια καινούργια θανάσιμη απειλή. Σε σκηνοθεσία του Ντέιβ Γκριν και με πρωταγωνιστές τους Μέγκαν Φοξ, Στιβ Άλεν, Τάιλερ Πέρι, Λόρα Λίνεϊ, Νόελ Φίσερ και Στίβεν Αμέλ, ο Μικελάντζελο, ο Ντονατέλο, ο Λεονάρντο και ο Ραφαέλ επιστρέφουν μέσα από αυτήν την κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, για να αντιμετωπίσουν ακόμα πιο επικίνδυνους εχθρούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment