PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες από την Πέμπτη 21/7


Αρκετές οι ταινίες που βγαίνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ένα διάσημο πλήρωμα αντιμετωπίζει έναν καινούριο εχθρό, ένα ανυποψίαστο ζευγάρι πιάνεται στα δίχτυα της ρώσικης μαφίας, μια σέρφερ προσπαθεί να ξεφύγει από έναν ανελέητο καρχαρία, ένας επίμονος σύζυγος τα βάζει με έναν αντίπαλο που η αγριότητά του δεν έχει όρια, μια γυναίκα προσπαθεί να προσπεράσει ένα «κοντό εμπόδιο», ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, ένας νυμφευμένος άντρας συναντά την ελκυστική καινούρια γειτόνισσά του και ένας φωτογράφος βρίσκεται μπλεγμένος σε μια υπόθεση δολοφονίας, οι κινηματογραφικές επιλογές.

«Star Trek beyond»

Το νέο τρισδιάστατο κεφάλαιο της σειράς ταινιών «Star Trek», η οποία βασίστηκε στην ομώνυμη αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο συγγραφέας Τζιν Ρόντενμπερι το 1966, φέρει την υπογραφή του Τζάστιν Λιν στη σκηνοθεσία και του Τζέι Τζέι Έιμπραμς στην παραγωγή. Με τους Ίντρις Έλμπα, Σάιμον Πεγκ, Ζόι Σαλντάνα, Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Τζον Τσο, Άντον Γιέλτσιν, Σοφία Μπουτέλα και Καρλ Ούρμπαν, τα μέλη του πληρώματος του διαστημόπλοιου Εντερπράιζ, εξερευνούν τις πιο απόμακρες περιοχές του αχαρτογράφητου διαστήματος κι έρχονται αντιμέτωπα με έναν νέο μυστηριώδη εχθρό, που απειλεί να τα αφανίσει, κάνοντάς τα, ταυτόχρονα, να αμφισβητούν όλα όσα γνωρίζουν.

«Ένας προδότης ανάμεσά μας»

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ, το θρίλερ της Σουζάνα Γουάιτ – με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ντέμιαν Λιούις και Στέλαν Σκάρσγκαρντ – ξετυλίγει την ιστορία ενός συνηθισμένου ζευγαριού Άγγλων, το οποίο κάνει διακοπές στο Μαρόκο. Η γνωριμία και η παρέα με κάποιον, που αποδεικνύεται ότι είναι μέλος της ρωσικής μαφίας, μπλέκει το ανυποψίαστο ζευγάρι σε ένα διεθνές παιχνίδι κατασκοπίας και βρώμικης πολιτικής.

«Σε ρηχά νερά»

Το αγωνιώδες θρίλερ του Ζομ Κολέ – Σερά, με τους Μπλέικ Λάιβλι, Όσκαρ Τζενάντα και Σεντόνα Λέγκε – διερευνά το ένστικτο της επιβίωσης και τη δύναμη της θέλησης, μέσα από την περιπέτεια μιας σέρφερ που απολαμβάνει το χόμπι της σε μια παραδεισένια παραλία στην άκρη του πουθενά, μέχρι τη στιγμή που της επιτίθεται ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας. Παρόλο που βρίσκεται μόλις διακόσια μέτρα από την ακτή, η επιβίωσή της θα εξαρτηθεί από μια σειρά δοκιμασιών που πρέπει να υποστεί, αφού το λευκό κήτος καραδοκεί στην κάθε της κίνηση.

«Τσεκούρι από κόκκαλο»

Στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης Σ. Κρεγκ Ζάχλερ δημιουργεί ένα μείγμα γουέστερν, χιούμορ, βίας και τρόμου, το οποίο απέσπασε βραβεία σε ορισμένα από τα πιο «δύσκολα» Φεστιβάλ του είδους. Με τους Κερτ Ράσελ, Πάτρικ Γουίλσον, Μάθιου Φοξ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Λίλι Σίμονς και Ντέιβιντ Αρκέτ, ένας φυγόδικος οδηγεί – εν αγνοία του – μια ομάδα ιθαγενών σε μια φιλήσυχη πόλη, από όπου απαγάγουν μερικούς κατοίκους, μεταξύ των οποίων η όμορφη γυναίκα ενός τοπικού κτηματία. Παρά τον τραυματισμό του, ο κτηματίας σχηματίζει μια μικρή ομάδα διάσωσης, για να αντιμετωπίσει έναν εχθρό, που η αγριότητά του δεν έχει όρια.

«Στάσου στο ύψος σου»

Στη γαλλική αισθηματική κομεντί του Λοράν Τιράρ, μια όμορφη, επιτυχημένη και χωρισμένη γυναίκα γοητεύεται από την προσωπικότητα ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος έχει βρει το χαμένο της κινητό και της τηλεφωνεί. Αποφασίζει να τον συναντήσει, όμως βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ «κοντή» έκπληξη. Θα μπορέσει να προσπεράσει αυτήν τη μικρή λεπτομέρεια, όταν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του συνεχίζουν να τη μαγεύουν; Πρωταγωνιστούν οι Ζαν Ντιζαρντέν, Βιρζινί Εφιρά, Σεντρίκ Καν, Στεφανί Παπανιάν και Σεντάρ Ντομπόι.

«Η γιορτή της Μπαμπέτ»

Σαν μια ελεγεία στην ανιδιοτελή αγάπη, σαν μια αλληγορία πάνω στη χαρά και τις απολαύσεις της ζωής, η κομεντί του 1987, σε σκηνοθεσία του Δανού σεναριογράφου και σκηνοθέτη Γκάμπριελ Άξελ, απέσπασε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας, το 1988. Με τους Στεφάν Οντράν, Γιαρλ Κιούλε και Μπίμπι Άντερσον, η ιστορία της ταινίας εκτυλίσσεται σε ένα απομακρυσμένο ψαροχώρι της Δανίας, όπου ζουν δύο ανύπαντρες αδελφές, κάνοντας αγαθοεργίες και προσφέροντας φαγητό στους ανήμπορους. Μια μέρα, προσφέρουν καταφύγιο σε μια πρόσφυγα. Μετά από χρόνια κοινής ζωής, η γυναίκα αυτή κερδίζει το λαχείο και, πριν φύγει από το σπίτι, ζητεί να ετοιμάσει ένα δείπνο για τις δύο αδελφές και τα μέλη της εκκλησίας, επιφυλάσσοντάς τους μια μεγάλη έκπληξη.

«Επτά χρόνια φαγούρα»

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά, μέσα από την επανέκδοσή της, η αισθηματική κωμωδία του 1955, με την υπογραφή τού – βραβευμένου με τρία Όσκαρ – Αυστροαμερικανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου, παραγωγού, καλλιτέχνη και δημοσιογράφου Μπίλι Γουάιλντερ. Με τους Μέριλιν Μονρόε, Τομ Γιούελ και Έβελιν Κέινς, ένας νυμφευμένος άντρας, που έχει μείνει μόνος στην αποπνικτική ζέστη της πόλης, συναντά την ελκυστική καινούρια γειτόνισσά του. Σύντομα, η φαντασία του αρχίζει να καλπάζει. Θα καταφέρει να αντισταθεί στον πειρασμό;

«My favorite brunette»

https://www.youtube.com/watch?v=ahbxU_ifNoQ

Από το 1947 έρχεται η ασπρόμαυρη αισθηματική κωμωδία μυστηρίου του Έλιοτ Νάτζεντ, με τους Μπομπ Χόουπ, Ντόροθι Λαμούρ και Πίτερ Λόρε, στην οποία ένας φωτογράφος μωρών, που ονειρεύεται να γίνει μυστικός ντετέκτιβ, βρίσκεται μπλεγμένος σε μια υπόθεση δολοφονίας, όταν συναντά μια μυστηριώδη γυναίκα.

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 21/7-27/7

Δείτε περισσότερα για τις νέες ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment