PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες από την Πέμπτη 15/9


Επτά ταινίες προβάλλονται από τις 15 Σεπτεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, ένας επαναστάτης πολεμά σθεναρά για τις ιδέες του, μια επιστολή παραπόνων δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό, μια φιλία χάνεται στη δίνη της παράνοιας, μια βιογραφία εξελίσσεται σε περιπετειώδες ταξίδι, ένας εργασιομανής πατέρας εγκλωβίζεται στο σώμα μιας γάτας, μια εγκυμοσύνη προκαλεί σύγχυση πατρότητας και μια παρέα παλιών συμμαθητών επιδεικνύει την ανωριμότητά της, στα κινηματογραφικά πλάνα αυτής της εβδομάδας.

«Ο επαναστάτης»

Ο – υποψήφιος για Όσκαρ – Γκάρι Ρος μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την αληθινή ιστορία του Νιούτον Νάιτ, ενός τολμηρού αγρότη από τον Νότο, ο οποίος οργάνωσε μια εξέγερση με άλλους αγρότες και, με τη βοήθεια των σκλάβων, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική πολιτεία. Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο, πολεμώντας για τις ιδέες του. Την ενσάρκωσή του έχει αναλάβει ο – βραβευμένος με Όσκαρ – Μάθιου Μακόναχι, με τους Γκούγκου Μπάθα Ρο, Κέρι Ράσελ και Μαχερσάλα Αλί στο πλευρό του.

«Ξανά από την αρχή»

Στο αισθηματικό δράμα του Ζαν Μαρκ Βαλέ, με τους – υποψήφιους για Όσκαρ – Τζέικ Τζίλενχαλ και Ναόμι Γουότς και τους Κρις Κούπερ, Χίδερ Λιντ και Τζούντα Λιούις, ένας επιτυχημένος τραπεζικός επενδυτής προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του. Μια επιστολή παραπόνων, που στέλνει σε μια υπάλληλο εταιρείας αυτόματων μηχανών πώλησης, γίνεται η αφετηρία μιας πολύ προσωπικής αλληλογραφίας, μέσα από την οποία αναπτύσσεται ένας πολύ στενός δεσμός.

«Βασίλισσα της Γης»

Μέσα από την εξερεύνηση μιας ιδιαίτερα πολύπλοκης σχέσης ανάμεσα σε δύο δυστυχισμένες γυναίκες, το θρίλερ του Άλεξ Ρος Πέρι κάνει μια απόκοσμη διείσδυση στους δεσμούς της φιλίας και στις τρομακτικές συνέπειες της φθοράς τους. Με τους Ελίζαμπεθ Μος, Πάτρικ Φούγκιτ, Κάθριν Γουότερστον, Κέιτ Λιν Σιλ, Κέντακερ Όντλι και Κιθ Πάλσον, μία κοπέλα, που περνά μια πολύ σκοτεινή φάση της ζωής της, πηγαίνει στο εξοχικό της καλύτερής της φίλης, για να βρει την ηρεμία που τόσο έχει ανάγκη. Ενώ της ανοίγεται, αποζητώντας μια βαθύτερη επαφή, εκείνη περνά τον χρόνο της με έναν ντόπιο που τη φλερτάρει. Η φιλία τους αρχίζει να κλονίζεται, βυθίζοντάς την σε μια δίνη ψευδαισθήσεων και τρέλας.

«Εγώ κι ο Καμίνσκι»

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντάνιελ Κέλμαν, το δράμα του Γερμανού σκηνοθέτη Βόλφγκανγκ Μπέκερ είχε πέντε υποψηφιότητες στα Βραβεία της Γερμανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Με τους Ντάνιελ Μπρουλ, Γιέσπερ Κρίστενσεν, Αμίρα Κασάρ, Τζέραλντιν Τσάπλιν και Ντένις Λαβάντ, ένας ανήθικος νεαρός δημοσιογράφος προσπαθεί να κάνει στροφή στην καριέρα του, γράφοντας τη βιογραφία του ξεχασμένου ιδιοφυή ζωγράφου Καμίνσκι. Καταστρώνοντας ένα σχέδιο εξαφάνισης του υπερήλικα καλλιτέχνη, για να προκαλέσει ντόρο γύρω από το βιβλίο του, καταλήγει σε μια περιπετειώδη εκδρομή μαζί του.

«Εννιά ζωές»

Στην κωμωδία του Μπάρι Σόνενφελντ, με τους – βραβευμένους με Όσκαρ – Κέβιν Σπέισι και Κρίστοφερ Γουόκεν και τους Ρόμπι Άμελ και Τζένιφερ Γκάρνερ, ένας μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, που έχει παραμελήσει την οικογένειά του, αγοράζει από ένα μυστηριώδες pet shop μία γάτα, ως δώρο για τα γενέθλια της κόρης του. Όμως, χωρίς να καταλάβει πώς, βρίσκεται παγιδευμένος στο σώμα του γλυκύτατου ζώου. Ο μόνος τρόπος να απεγκλωβιστεί είναι να καταφέρει να συμφιλιωθεί με τη γυναίκα του και το παιδί του. Η διορία του, για να το πετύχει, είναι μία εβδομάδα, αλλιώς…

«Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς»

Οι – βραβευμένοι με Όσκαρ – Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους, για τις νέες περιπέτειες της Βρετανίδας δημοσιογράφου Μπρίτζετ Τζόουνς, που ξετυλίγονται στην αισθηματική κωμωδία της Σάρον Μαγκουάιρ. Αυτήν τη φορά, η ηρωίδα, η οποία μπαίνει αισίως στα σαράντα, πραγματοποιεί το όνειρό της να γίνει μητέρα. Μόνο που δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας του παιδιού της. Το καστ συμπληρώνουν η – επίσης βραβευμένη με Όσκαρ – Έμα Τόμσον και οι Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζιμ Μπρόαντμπεντ και Σίλια Ίμρι.

«Το reunion (10 years)»

https://www.youtube.com/watch?v=X9Ku-HJc6yE

Η κωμωδία του Τζέιμι Λίντεν μιλά για τη γλυκιά μελαγχολία των νεανικών χρόνων, τους ανεκπλήρωτους έρωτες, τις σχολικές αταξίες και τα αισθηματικά διλήμματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ. Οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζάστιν Λόνγκ, Όσκαρ Άιζακ, Λιν Κόλινς, Άντονυ Μακί, Ροζάριο Ντώσον, Ρον Λίβινγκστον, Κρις Πρατ, Άρι Γκρέινορ, Όντρει Πλάζα, Κέιτ Μάρα, Τζένα Ντιούαν Τέιτουμ και Μαξ Μινγκέλα είναι μια ομάδα φίλων, που, το βράδυ πριν από το reunion της τάξης της, συνειδητοποιεί ότι, δέκα χρόνια μετά, ακόμη δεν έχει ωριμάσει αρκετά.

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 15/9-21/9

Δείτε περισσότερα για τις νέες ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment