PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες από την Πέμπτη 14/7


Τέσσερις νέες ταινίες βγαίνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η παρέα της animation ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων» επιστρέφει και βρίσκεται σε… τροχιά σύγκρουσης, ενώ Τζέρεμι Άιρονς και Όλγκα Κουριλένκο βιώνουν έναν μεταφυσικό έρωτα στο «Θα σε περιμένω, πάντα» του Τζουζέπε Τορνατόρε. Ένα… παιχνίδι χωρίς κανόνες παίζουν οι Αλ Πατσίνο και Άντονι Χόπκινς στην ταινία του πρωτοεμφανιζόμενου Σιντάρο Σιμοσάουα, ενώ η Ζοσιάν Μπαλασκό είναι η μαμά που δέχεται την 40χρονη κόρη της πίσω στο πατρικό σπίτι.

«Θα σε περιμένω, πάντα»

Υπογράφοντας και το σενάριο ο – βραβευμένος με Όσκαρ – Ιταλός δημιουργός Τζιουζέπε Τορνατόρε δημιουργεί ένα αισθηματικό δράμα, μια γλυκόπικρη ιστορία αγάπης γεμάτη μυστήριο, με τους Όλγα Κιριλένκο, Τζέρεμι Άιρονς και Σόνα Μακντόναλντ και με τη μουσική του μόνιμου συνεργάτη του, Ένιο Μορικόνε. Λόγω τρομερών ενοχών για ένα τραγικό περιστατικό, μια φοιτήτρια ρισκάρει συνεχώς τη ζωή της, δουλεύοντας ως κασκαντέρ. Η γνωριμία και η σχέση της με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία καθηγητή αστροφυσικής την κάνει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και τον εαυτό της, μέσα από μια αγάπη που μένει μυστηριωδώς ζωντανή μετά από έναν απρόσμενο θάνατο.

Ο σκηνοθέτης εξηγεί: «Η ταινία είναι μια σύγχρονη ερωτική ιστορία. Πριν από 20 χρόνια, μπορεί να θεωρείτο επιστημονική φαντασία και η πλοκή θα έμοιαζε ονειρική. Αλλά όχι σήμερα. Όλα είναι εντελώς ρεαλιστικά. Έχει να κάνει με μια αγάπη, που μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, και με τη δύναμη που δίνει αυτό το σπουδαίο και μυστήριο συναίσθημα».

«Η Εποχή των Παγετώνων: Σε τροχιά σύγκρουσης»

Οι αξιολάτρευτοι ήρωες της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων επιστρέφουν με μια ακόμη κωμική περιπέτεια, σε σκηνοθεσία των Μάικ Ταρμέγιερ και Γκάλεν Τ. Τσου, με τις φωνές των Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα και Σάιμον Πεγκ και, στη μεταγλωττισμένη έκδοση, των Πέτρου Φιλιππίδη και Γιάννη Μπέζου. Αυτή τη φορά, ο ατελείωτος αγώνας του ανεπανάληπτου Σκρατ, για να πιάσει το βελανίδι του, τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου, κατά λάθος, πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων, που απειλεί τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθειά της να σωθεί, η υπόλοιπη γνωστή παρέα ξεκινά ένα περιπετειώδες εξωτικό ταξίδι, κατά το οποίο θα συναντήσει διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

«Μαμά, γύρισα!»

Στη γαλλική κωμωδία του Ερίκ Λαβέν, με τους Ζοσιάν Μπαλασκό, Αλεξάντρα Λαμί, Ματίλντ Σενιέ, Φιλίπ Λεφέμπρ και Ζερόμ Κομαντέ, μια απολυμένη 40άχρονη αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι της μητέρας της. Υπό τις νέες αυτές συνθήκες, η υπομονή και των δύο γυναικών δοκιμάζεται. Όταν καταφθάνει και η υπόλοιπη οικογένεια, αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια διάφορα μυστικά.

«Παιχνίδι χωρίς κανόνες»

https://www.youtube.com/watch?list=PLmXEsGkAb8kwjkFhz5eupYhxGnk9xRYrr&v=35LY7MeVFhQ

Στο θρίλερ του Σιντάρο Σιμοσάουα, με τους – βραβευμένους με Όσκαρ – Αλ Πατσίνο και Άντονι Χόπκινς και τους Μαλίν Άκερμαν, Άλις Ιβ, Τζούλια Στάιλς, Γκλεν Πάουελ και Μπιουν Χουν Λι, ένας φιλόδοξος νεαρός δικηγόρος, που πατάει επί πτωμάτων, προκειμένου να κερδίσει κάποιες δουλειές, αναλαμβάνει μια υπόθεση εναντίον ενός πανίσχυρου φαρμακοβιομηχάνου. Όταν εμφανίζεται στη ζωή του η μυστηριώδης πρώην κοπέλα του, μπλέκεται σε έναν ιστό δολιοφθοράς και εκβιασμών.

«Ο φόβος – Δεν πιστεύω πια στην αγάπη»

Το ασπρόμαυρο ψυχολογικό δράμα του 1954, που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Στέφαν Τσβάιχ, είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία της κοινής πορείας του Ιταλού σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι με τη – βραβευμένη με τρία Όσκαρ – Σουηδή ηθοποιό και τότε σύζυγό του, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, η οποία υποδύεται μια ευτυχισμένη γυναίκα, σύζυγο και μητέρα, που έχει τα πάντα. Όλα αλλάζουν, όταν ο παράφορος έρωτάς της για έναν νεαρό άνδρα τη βυθίζει σε μια δίνη φόβου, ψεμάτων και τύψεων, από την οποία, κάποια στιγμή, αποφασίζει να βγει, μην αντέχοντας άλλο. Όμως, κάποιος την εκβιάζει, ζητώντας της ένα υπέρογκο ποσό.

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 14/7-20/7

Δείτε περισσότερα για τις νέες ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment