PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες από την Μ. Πέμπτη 28/4


Επτά νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες τις ημέρες του Πάσχα.

Η Ανάσταση του Χριστού αποκαλύπτεται μέσα από τα μάτια ενός άπιστου, ένα πυκνό δάσος προσκαλεί όσους θέλουν να πεθάνουν, δύο μάγισσες συγκρούονται αμείλικτα, ο υπέρτατος ανθρώπινος δεσμός αποτυπώνεται σε όλο του το μεγαλείο, δύο δύσμοιροι αντιήρωες ταξιδεύουν στον χρόνο, δύο χαριτωμένα πλάσματα αντιμετωπίζουν έναν μοχθηρό εξωγήινο και δύο θρύλοι τού τάνγκο αφηγούνται την ιστορία τους, στις κινηματογραφικές επιλογές αυτής της εβδομάδας.

«Ανάσταση»

Προσεγγίζοντας με ανατρεπτική οπτική – μέσα από τα μάτια ενός άπιστου – τα γεγονότα που προηγήθηκαν και αυτά που ακολούθησαν μετά τη σταύρωση του Χριστού, ο Κέβιν Ρέινολντς δημιουργεί ένα δράμα, που αντιμετωπίζει την ιστορία της Ανάστασης του Ιησού ως ένα μυστήριο, το οποίο καλείται να λύσει ένας καχύποπτος στρατιώτης. Με τους Τομ Φέλτον, Τζόζεφ Φάινς, Κλιφ Κέρτις, Πίτερ Φερθ, Στίβεν Χάγκαν, Μαρία Μπότο και Μις Μπόικο, ένας πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός και ο υπασπιστής του, έχουν εντολή από τον Πόντιο Πιλάτο να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού μετά την ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ.

«Μια θάλασσα από δέντρα»

Το πώς η αγάπη μπορεί να μας λυγίσει, αλλά και να μας σώσει στις πιο αναπάντεχες στιγμές, αποτυπώνεται από τον – δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ – Γκας Βαν Σαντ σε αυτό το δράμα, με τον – βραβευμένο με Όσκαρ – Μάθιου ΜακΚόναχι, τους – υποψήφιους για Όσκαρ – Κεν Ουατανάμπε και Ναόμι Ουότς και τους Κέιτι Άσελτον και Τζόρνταν Γκαβάρις. Ο πόνος της απώλειας οδηγεί έναν Αμερικανό στην άλλη πλευρά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του όρους Φούτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνει κάποιος. Περιπλανώμενος, συναντά έναν Ιάπωνα, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να φύγει από τη ζωή, αλλά έχει χάσει τον δρόμο του. Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, προσπαθεί να τον σώσει. Όμως, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

«Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα»

Μετά την ταινία «Η Χιονάτη κι ο κυνηγός», ήρθε η ώρα να μάθουμε το παρελθόν αυτής της ιστορίας, μέσα από την περιπέτεια φαντασίας του Σεντρίκ Νικολά Τρογιάν, με τη – βραβευμένη με Όσκαρ – Σαρλίζ Θερόν, την – υποψήφια για Όσκαρ – Τζέσικα Τσαστέιν και τους Κρις Χέμσγουορθ, Έμιλι Μπλαντ, Σαμ Κλάφλιν και Σέρινταν Σμιθ. Πολλά χρόνια πριν πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει την καλόκαρδη αδερφή της, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της και να ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ τους.

«Η Γιορτή της Μητέρας»

Συνεχίζοντας τη δημιουργία ταινιών που εμπνέονται από γιορτές, ο Γκάρι Μάρσαλ συνθέτει μία ρομαντική κομεντί, στην οποία αφηγείται πέντε ιστορίες, που συνδέονται μεταξύ τους και μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: τη μητρότητα. Μέλλουσες μητέρες, ανύπαντρες μητέρες, μητριές, ομόφυλες μητέρες, εν διαστάσει μητέρες, μητέρες όλων των ειδών υμνούν τον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό. Πρωταγωνιστούν η – βραβευμένη με Όσκαρ – Τζούλια Ρόμπερτς, η – υποψήφια για Όσκαρ – Κέιτ Χάντσον και οι Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Μπριτ Ρόμπερτσον, Τίμοθι Όλιφαντ, Μάργκο Μάρτιντεϊλ και Χέκτορ Ελιζόντο.

«Πάμε για επανάσταση;»

Το δημοφιλές γαλλικό φραντσάιζ της δεκαετίας του ’90, που έκοψε πάνω από 20 εκατομμύρια εισιτήρια, επιστρέφει ανανεωμένο από τον Ζαν Μαρί Πουαρέ, αναμιγνύοντας όλες τις γενιές με φρέσκιες και μοντέρνες ιδέες. Ως κωμικοί ταξιδιώτες στον χρόνο, υποδυόμενοι ξανά τους ίδιους δύσμοιρους αντιήρωες, όπως και πριν από 20 χρόνια, οι Κριστιάν Κλαβιέ και Ζαν Ρενό μεταφέρονται στην καρδιά της Γαλλικής Επανάστασης, πλαισιωμένοι από τους Μαρί – Αν Σαζέλ, Φρανκ Ντιμπός, Καρίν Βιάρ και Σιλβί Τεστίντ.

«Ράτσετ και Κλανκ»

Βασισμένη στο δημοφιλές video game, η ταινία κινουμένων σχεδίων των Κέβιν Μουνρό και Τζέρικα Κλέλαντ – με τις φωνές των Πολ Τζιαμάτι, Τζον Γκούντμαν, Μπέλα Θορν, Ροζάριο Ντόουσον και Σιλβέστερ Σταλόνε – ξετυλίγει την περιπέτεια δύο απίθανων ηρώων, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο. Πρόκειται για έναν αθώο λόμπαξ, που μεγάλωσε μόνος του, χωρίς οικογένεια, και είναι ο τελευταίος τους είδους του, και ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαθαίνουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία και αυτοθυσία.

«Το τελευταίο μας τανγκό»

Ο Γερμανός ντοκιμαντερίστας Τζέρμαν Κραλ εξιστορεί την τεράστια καριέρα δύο θρύλων του αργεντίνικου τάνγκο. Η 80χρονη Μαρία Νιέβες Ρέχο και ο 83άχρονος Χουάν Κάρλος Κόπες συναντήθηκαν, όταν ήταν 14 και 17 ετών αντίστοιχα, και χόρευαν μαζί για 50 σχεδόν χρόνια. Όλες αυτές τις δεκαετίες, αγαπούσαν και μισούσαν ο ένας τον άλλο. Βιώσαν πολλούς οδυνηρούς χωρισμούς, αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν. Τώρα, στη δύση της ζωής τους, μιλούν ανοιχτά για την αγάπη, το μίσος και το πάθος τους, διηγούμενοι την ιστορία τους σε μια ομάδα νέων χορευτών και χορογράφων, που μετατρέπουν τις πιο ωραίες, τις πιο συγκινητικές και δραματικές στιγμές της ζωής τους σε μοναδικές χορογραφίες τάνγκο.

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 28/4-4/5

Δείτε περισσότερα για τις νέες ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment