PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οι τέσσερις μεγάλες συναυλίες των εορτών στο Περιστέρι


Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περιστερίου ξεκινούν σε λίγες μέρες και το PeristeriNews.gr ξεχωρίζει τέσσερις από τις πιο μεγάλες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. Όλες αυτές τις μέρες οι πολίτες θα μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν στις 383 εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έναρξη των εκδηλώσεων την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου με τη συναυλία των ONIRAMA μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το πιο δυναμικό συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από όλους και έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και το πάθος στις ζωντανές εμφανίσεις, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση. Θα “έχουν μαζί τους” τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους, αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν, σε μια συναυλία για όλους, γεμάτη ένταση και χρώματα.

Η επόμενη μεγάλη συναυλία θα γίνει δυο εβδομάδες αργότερα και πάλι μέσα στο Δεκέμβριο, την Παρασκευή στις 21 του μήνα όταν θα βρεθούν στη σκηνή οι Γιώργος Γιαννιάς και Χρήστος Μενιδιάτης σε μια πιο λαϊκή βραδιά.

Λίγο πριν το φινάλε του 2018 στις 28 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στη σκηνή της πλατείας Δημαρχείου Περιστερίου θα ανέβει ο Κώστας Μαρτάκης και το συγκρότημα REC. Ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής και το #1 urban συγκρότημα έρχονται στον Δήμο Περιστεριού για μια μοναδική εμφάνιση για μικρούς και μεγάλους.

Τέλος από τη νέα χρονιά, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί μια βραδιά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι με τον Πασχάλη σε ένα μοναδικό πάρτι!

Ο Πασχάλης με την μπάντα του σε ένα party γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60′, 70′, 80′. Αγαπημένα τραγούδια από τους Ολύμπιανς μέχρι σήμερα (”Ο τρόπος”, “το σχολείο”, “ο Αλέξης”, “το μπαράκι”, “παραδώσου λοιπόν”, “αν μια μέρα σε χάσω”, “μαθήματα σολφέζ”, “είσαι το ταίρι μου” κ.α).

Εκδηλώσεις που θα κάνουν το Περιστέρι για μια ακόμα εορταστική περίοδο τόπο προορισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment