PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι συζητήσεις, οι μεταγραφές και ο Αστέρας


Γιορτές σε πολύ χαμηλούς τόνους στον Ατρόμητο λόγω της κακής φετινής πορείας, με τον Σάββα Παντελίδη να στοχεύει στο νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Λένε ότι έπειτα από μια «σφαλιάρα», μια ομάδα θέλει να βρεθεί απευθείας την επόμενη μέρα στο γήπεδο, ώστε να δώσει απαντήσεις και μέσω μιας νίκης να αντιδράσει. Στην περίπτωση όμως του φετινού Ατρόμητου, η διακοπή μετά την πεντάρα από τον ΠΑΟΚ και την αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στη Λαμία ήταν αυτό που χρειαζόταν τόσο ο Σάββας Παντελίδης για να δει σε πιο ήρεμους τόνους τι φταίει, όσο και οι παίκτες για να αντιληφθούν την κατάσταση που έχουν διαμορφώσει κυρίως οι ίδιοι, όσο και η διοίκηση για να πάρει τις αποφάσεις που χρειάζεται.

Στο διάστημα της διακοπής, λοιπόν, ο προπονητής του Ατρόμητου είχε αλλεπάλληλα τετ-α-τετ με παίκτες, ώστε να καταλάβει και ο ίδιος τι συμβαίνει, αλλά και για να τους ανεβάσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας, αφού η αλήθεια είναι ότι βάσει βαθμολογίας δεν έχει χαθεί τίποτα για τον στόχο της εξάδας.

Φυσικά, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα μεταγραφικά. Πρώτο μέλημα είναι η απόκτηση ενός χαφ, που θα μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι των Περιστεριωτών από το χώρο του γηπέδου στη μεσαία γραμμή και θα έχει τη δυνατότητα να παίρνει την πρώτη πάσα των αμυντικών και ταυτόχρονα θα μπορεί να καθοδηγεί τον Μάντσον. Έναν Μπουσούλατζιτς δηλαδή και γιατί όχι τον ίδιο τον Αζέρ… Ο Βόσνιος είναι βασικός στην Άρκα της Πολωνίας, ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένος από τη ζωή στη χώρα, το οικογενειακό του περιβάλλον τον πιέζει να φύγει, ενώ και η ίδια η ομάδα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει ώστε να γλιτώσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Το δεδομένο είναι ότι υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο, ότι πρώτα θα έρθουν ενισχύσεις και έπειτα θα αποχωρήσει κόσμος. Αυτό ισχύει και για τη θέση του χαφ (είτε είναι ο Μπουσούλατζιτς ή οποιοσδήποτε) και για του εξτρέμ που θέλει ο Σάββας Παντελίδης να αποκτηθεί ενώ προς εξέταση είναι ακόμα το θέμα του σέντερ μπακ. Στο τελευταίο σκέλος, ο Έλληνας προπονητής θέλει να δώσει ευκαιρίες στους υπάρχοντες να αφυπνιστούν και να αγωνιστούν, οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment