PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι σκέψεις στον Ατρόμητο για το κρίσιμο ματς με Αστέρα


Πικρία για το ξεκίνημα αλλά και αισιοδοξία για τη συνέχεια υπάρχει στις τάξεις του Ατρομήτου μετά τις πρώτες αγωνιστικές στη Superleague.

Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας βάσει και του πως εξελίχθηκαν οι τρεις πρώτοι αγώνες.

Με την ΑΕΛ η ευκαιρία της νίκης χάθηκε ουσιαστικά στην εκπνοή όταν ο αρχηγός Χαβιέ Ούμπιδες έχασε πέναλτι μη καταφέρνοντας να βάλει την Περιστεριώτικη ομάδα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Στη Λαμία παρά του ότι η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με την κεφαλιά του Γούτα και ενώ έδειχνε ότι είχε πάρει για τα καλά τα σκήπτρα του αγώνα τελικά με ένα τραγικό λάθος του Ρισβάνη βρέθηκε και πάλι να κυνηγάει την ομάδα από τη Φθιώτιδα. Τελικά το απίθανο ψαλιδάκι του Βέλλιου δεν έφτασε και ο Ατρόμητος πήρε άλλο ένα βαθμό.

Το κακό τρίτωσε(;) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, στο οποίο η Περιστεριώτικη ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα ίσα κάθε αντίπαλο. Παρά το κακό ξεκίνημα στον αγώνα και ενώ ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από το 30’ μέχρι και το 70’ ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με δυο γκολ του Βέλλιου. Για μια ακόμα φορά η ομάδα δεν μπόρεσε να αποφύγει λάθος στην άμυνα και δέχτηκε δυο ίδια γκολ στις καθυστερήσεις με το πρώτο να ακυρώνεται μέσω VAR με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καταφέρνει μετά από λίγα λεπτά σε πανομοιότυπη φάση να σκοράρει και να κρατήσει τον Ατρόμητο στους 2 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές.

Η ενδεχόμενη ισοπαλία στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα ήταν σαν μια μικρή νίκη αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που είχε η ομάδα(Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ανδρούτσος, Γκάλο) και την ποιότητα του περσινού νταμπλούχου Ελλάδας.

Παρά το μέτριο ξεκίνημα η αισιοδοξία δεν έχει χαθεί στις τάξεις του Ατρομήτου και η πίστη για μια επανεκκίνηση και μια πολύ καλύτερη συνέχεια συζητιέται σε όλες τις τάξεις της ομάδας.

Σε αυτό συνδράμει και η εξαιρετική ενίσχυση που έγινε από τη διοίκηση στο φετινό ρόστερ με παίκτες που έχουν πολλές δυνατότητες και εμπειρία που απομένει να αποδειχθούν το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι την πρώτη του χρονιά στις 3 πρώτες αγωνιστικές είχε 3 βαθμούς με 3 ισοπαλίες (Απόλλων Σμύρνης 1-1 εντός, Παναιτωλικός 2-2 εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 εντός). Βάσει αποτελέσματος ο Γιάννης Αναστασίου είναι με ένα λιγότερο βαθμό αλλά έχοντας παίξει και εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment