PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οι πολιτικοί αρχηγοί μετά την κάλπη


Ποικίλα χαρακτηριστικά προσέδωσαν στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση οι πολιτικοί αρχηγοί, σε δηλώσεις που παραχώρησαν εξερχόμενοι από τα εκλογικά κέντρα όπου άσκησαν το δικαίωμα ψήφου τους.

Ποικίλα χαρακτηριστικά προσέδωσαν στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση οι πολιτικοί αρχηγοί, σε δηλώσεις που παραχώρησαν εξερχόμενοι από τα εκλογικά κέντρα όπου άσκησαν το δικαίωμα ψήφου τους.

Συλλαλητήριο ενάντια στο Μνημόνιο

Στο συλλαλητήριο που πραγματοποεί το Κομμουνιστικό Κόμμα, αύριο το απόγευμα στην Αθήνα, ενάντια στο Μνημόνιο και την Τρόικα, αναφέρθηκε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, η οποία κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν την πολιτική του Μνημονίου και να στείλουν μήνυμα στους δανειστές μας.

“Ερχεται η Τρόικα και πρέπει να πάρει την απάντησή της. Η απάντηση πρέπει να είναι ότι δεν θα πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός”, τόνισε η κ. Παπαρήγα, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Ψηφίστε με ευθύνη

Έχοντας δίπλα του τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης από τη Θεσσαλονίκη, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν με ευθύνη.

“Οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν χαλαρά και αδέξια, αλλά υπεύθυνα και επιδέξια”, τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος άφησε αιχμές για την πρόταση που έχει κάνει ο κ. Μπουτάρης για να ονομαστεί κεντρική οδός στη Θεσσαλονίκη, οδός Κεμάλ Ατατούρκ.

“Η Αγ. Παύλου και η Αγ. Δημητρίου θα παραμείνουν στη θέση τους. Αν υπάρχουν φανατικοί του μεγάλου σφαγέα των Ποντίων να πάνε να τον προσκηνύσουν στο τουρκικό προξενείο”, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Δύσκολη η επόμενη μέρα

Η επόμενη μέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα, τόσο για την κοινωνία όσο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκτίμησε ο Αλέξης Τσίτπρας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Η Αριστερά οφείλει να κινητοποιήσει τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες και αυτό θα κάνει, τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

“Τα βασικά πολιτικά συμπεράσματα έχουν εξαχθεί απο τον πρώτο γύρο. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αποδοκίμασε την πολιτική του μνημονίου, των σκληρών μέτρων και της τρόικας”, σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να υποστηρίξουν τους υποψήφιους της Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρο, σε μια σειρά από δήμους, που δίνουν απέναντι σε υποψήφιους του δικομματισμού.

Τα μηνύματα της κάλπης θα εξαχθούν συνολικά και απο τους δύο γύρους σήμερα το βράδυ, τα μηνύματα στους δρόμους πρέπει να είναι ακόμα πιο ηχηρά, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment