PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Οι πιο υπερτιμημένοι σταρ του Χόλυγουντ για το 2015


Τον Johnny Depp κατονόμασε ως τον πιο δυσανάλογα αμειβόμενο και ακριβοπληρωμένο ηθοποιό του Χόλυγουντ για το 2015, το περιοδικό Forbes, σε σχέση με τα έσοδα που φέρνει στα ταμεία.

Η λίστα του αμερικανικού περιοδικού βασίστηκε στις τρεις τελευταίες ταινίες ηθοποιών, συγκρίνοντας τις αμοιβές των σταρ και τα έσοδα που απέφεραν. Οι ταινίες «The Lone Ranger», «Mortdecai» και «Transcendence», του 52χρονου Αμερικανού ηθοποιού απέτυχαν εμπορικά, ενώ το «Black Mass αποτέλεσε εξαίρεση.

Η Disney έχασε περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια από το «The Lone Ranger», το «Mortdecai» στοίχισε 60 εκατομμύρια δολάρια και απέφερε κέρδη μόλις 47 εκατομμυρίων, ενώ το επιστημονικής φαντασίας «Transcendence», σε παραγωγή του Johnny Depp, οριακά έβγαλε τα έξοδά του.

Στη δεύτερη θέση της λίστας συναντάμε τον Denzel Washington που επιστρέφει μόλις 6.50 δολάρια για κάθε 1 δολάριο που πληρώνεται, στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Will Ferrell, που ήταν πρώτος στην ίδια λίστα το 2009 και το 2010, με επιστροφή 6.80 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται.

Αξίζει να αναφέρουμε την απουσία από την λίστα του ονόματος του Adam Sandler, ο οποίος είχε πρωτιές το 2013 και το 2014.

Τα δέκα ονόματα της λίστας:

1. Johnny Depp

2. Denzel Washington

3. Will Ferrell

4. Liam Neeson

5. Will Smith

6. Christian Bale

7. Channing Tatum

8. Brad Pitt

9. Ben Affleck

10. Tom Cruise.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment