PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Οι παγκοσμίου φήμης σοκολάτες Leonidas κατακτούν το Περιστέρι


Το 1913 ξεκινά η ιστορία της φημισμένης σοκολάτας LEONIDAS, όταν ο Έλληνας ζαχαροπλάστης Λεωνίδας Κεστεκίδης ανοίγει το πρώτο σημείο πώλησης στο Βέλγιο.

Οι άριστες πρώτες ύλες, η μεγάλη ποικιλία και η αγάπη του δημιουργού της, φέρνουν σύντομα τις πραλίνες LEONIDAS στην πρώτη θέση της προτίμησης των καταναλωτών!

Αυτή τη θέση διατηρεί έως τις ημέρες μας όπου η σοκολάτα LEONIDAS συγκαταλέγεται στις καλύτερες σοκολάτες με 1250 καταστήματα παγκοσμίως, ένα από τα οποία βρίσκεται στο Περιστέρι.

Από το 2001 το κατάστημα LEONIDAS στην Σαρανταπόρου 45 προσφέρει ποιότητα και ποικιλία σε όλους τους…σοκολατολάτρεις!

img_1223

Εδώ θα βρείτε περισσότερες από 50 ποικιλίες σε πραλίνες και σοκολάτες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας!

Πραλίνες γάλακτος, bitter αλλά και σε λευκή σοκολάτα με υπέροχες γεύσεις.

Πραλίνες χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, αλλά και πολύχρωμα ζελεδάκια με φυσικό χυμό φρούτων και τραγανά μπισκότα είναι πάντα φρέσκα στη βιτρίνα του LEONIDAS Περιστέρι  για να διαλέξετε τη δική σας γεύση.

Το προσωπικό θα σας ενημερώσει, πάντα με χαμόγελο, για τις γεύσεις LEONIDAS και μαζί θα γεμίσετε το γνωστό χρυσό κουτί με τις δικές σας επιλογές!

img_1217

Τα χειροποίητα γούρια του LEONIDAS Περιστέρι είναι πλέον γνωστά και αγαπημένα στους πελάτες του καταστήματος και συνδυάζονται υπέροχα με τα κουτιά της πραλίνας.

Στο LEONIDAS Περιστέρι θα βρείτε εκλεκτά λικέρ «Πολυκαλά», φίνες πορσελάνες ποιότητας Limoge  αλλά και δημιουργίες Pennys paintings & gifts για να φτιάξετε  συνθέσεις για κάθε περίσταση (επαγγελματικά καλάθια, δώρα για το μαιευτήριο κτλ) όλα συνδυασμένα με τις πραλίνες LEONIDAS για το τελειότερο αποτέλεσμα!

Θα έχετε την καλύτερη προσωπική εξυπηρέτηση για να διαλέξετε τη σύνθεση όπως την έχετε φανταστεί στην τιμή που προτιμάτε και φυσικά στο γνωστό ,υψηλής αισθητικής, αμπαλάζ!

img_1208

16 χρόνια τώρα εκτός από την ποιοτική σοκολάτα , το LEONIDAS Περιστέρι  δημιουργεί υπέροχες  μπομπονιέρες και οργανώνει παραμυθένιες βαπτίσεις και γάμους που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Leonidas Cookies Home

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 45, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

facebook.com/LeonidasCookiesHome

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment