PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Οι ξεχωριστές στιγμές του Rockwave Festival 2016 (videos)


Με την εμφάνιση εννέα συγκροτημάτων ξεκίνησε χθες η πρώτη μέρα του ιδιαίτερα διαδεδομένου φεστιβάλ μουσικής στην Ελλάδα, Rockwave.

Από νωρίς, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα, το αχανές πάρκο του Terravibe άρχισε να υποδέχεται κόσμο για την εμφάνιση των πρώτων συγκροτημάτων.

Οι συναυλίες εκτυλίχτηκαν σε δύο σκηνές Terra και Vibe stage από τις οποίες τραγούδησαν τις επιτυχίες τους οι Wish Upon A Star, Whereswilder, Despite Everything, The Callas, Turbonegro, The Subways και Suede μέχρι την ώρα των δύο main group που εμφανίστηκαν μετά τις 21:30.

Αρχικά οι Dropkick Murphys, οι Ιρλανδοί από τη Βοστόνη, που πραγματικά ξεσήκωσαν το κοινό με τις hard rock επιτυχίες τους. Είχε χρόνια να ταρακουνηθεί έτσι η γη της Μαλακάσας. Πάρτε μια γεύση:

Και όλα αυτά μέχρι το main event, όταν στη σκηνή του Terravibe park ανέβηκαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι The last shadow puppets! Ο Alex Turner και ο Miles Kane τραγούδησαν τις μελωδικές και συνάμα ανεβαστικές ροκ επιτυχίες τους, σε μια ομολογουμένως ρομαντική βραδιά.

Έτσι ξεκίνησε το 21ο Rockwave Festival και αναμένεται να έχει δυνατή συνέχεια αφού για τις 19 Ιουλίου έχει ανακοινωθεί η άφιξη της Lana Del Rey!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment